hıııı anladım şimdi ölçtüm 36.8 çıktı da sabah 35.9 du yazmıştım ya sabah ki doğruysa daha yumurtlama günlerimde değilim ozaman
aaaa evet ya hiç mlçmedim kendimi yarın derece alıyım hem sağol ya iyi hatırlattın canımyakutummm canım sende vücut ısını ölçsene varsa derecen bak eğer 37 ve üstü çıkarsa hamilesin demek
derecmi kaybettiiimnormal derece war dijitali kaybettm normal olurmuki
aaaa evet ya hiç mlçmedim kendimi yarın derece alıyım hem sağol ya iyi hatırlattın canım
canım olsun sen yinede akşam ki ölçümleride dikkate al bak hem aynı saatlerde yap ve karşılaştır
kızlar benim ateşim 37
evet al canım bende aldım eczaneden 5 lira sbr de 5 lira ya almış
olur tabii aynı işi yapıyo nede olsa ama oda vücut için dimi oda için olmasında:))))))))delikafaduldendelikafadulden
eczanede dijital 5 mi akannehir
amin canım ya ama benim hiç yumurtlama dönemimde olmazdı böyle
=)) ay yok yok buldm zaten şimdi sabah ölççem demi şimdi ölçsem olmaz
canım hoşş geldin aramıza
hoşbuldumm teşekkürler :)
ya arkadaşlar bu ateş ölçme olayı nedir? yumurtlama gününü belirlemek için mi ölçüyorsunuz yoksa 37 ve üstü çıkarsa hamile olduğumuzun mu göstergesi oluor? :bbo:
=)) ay yok yok buldm zaten şimdi sabah ölççem demi şimdi ölçsem olmaz
canım hoşş geldin aramıza
hoşbuldumm teşekkürler :)
ya arkadaşlar bu ateş ölçme olayı nedir? yumurtlama gününü belirlemek için mi ölçüyorsunuz yoksa 37 ve üstü çıkarsa hamile olduğumuzun mu göstergesi oluor? :bbo:
canım yumurtlama gününde değerin 37 yi buluyo ve eğer değer düşerse bebk tutmamış eğer tutarsa 37 üstü olarak devam ediyo hamiş annelerimiz hep ölçüyolar 37 ve üstü çıkıo çünkü
merak ettim şimdi ölçsene bi canım kaç çıkacak
çok şaşırdım vallaha ilk defa duydum böyle bişeyi tuhafmış aslında diabetle ilgili biçok şey araştırırım çünkü eşimde yüksek şeker var henüz 33 yaşında ama bayadır varmış biz geç fark ettik tek belirtisi sık sık su içme ve bundan dolayı idrara sık çıkma ne yazıkki öğrendiğimizde gözlerinde katarakt oluşmuşdu ameliyat oldu ve doktor direk ünsilin iğnesi verdi uğraşması zor inşallah en kısa zamanda düzelirsin canım sakın stres falan yapma en büyük etken odur bilirsin gerçe
bide bi doktoruna sorsana yulaf ezmesi fayda edermi sana çok uzun süre şekeri aynı seviyede tutuyor
aaay inanmıyorum bende bi markette 5 e görünce broşüründe sabahın köründe koşa koşa gittim almaya ne manyağım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ölçtüm 37.1 çıktı bide sabah ölçeym
canım yumurtlama gününde değerin 37 yi buluyo ve eğer değer düşerse bebk tutmamış eğer tutarsa 37 üstü olarak devam ediyo hamiş annelerimiz hep ölçüyolar 37 ve üstü çıkıo çünkü
benim yumurtlama günümden bu yana henüz bir hafta geçti. denesem mi ki bende? sabah olsun ben de ölçeyim. eksik kalırsam çatlarımsositososito