Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hıııı anladım şimdi ölçtüm 36.8 çıktı da sabah 35.9 du yazmıştım ya sabah ki doğruysa daha yumurtlama günlerimde değilim ozaman

canım olsun sen yinede akşam ki ölçümleride dikkate al bak hem aynı saatlerde yap ve karşılaştır

eczanede dijital 5 mi akannehir

evet canım pazartesi aldım eczaneden 5 lira

amin canım ya ama benim hiç yumurtlama dönemimde olmazdı böyle

canım korunmasız ilk ayınsa etki göstermiş olabilir
valla senin yerinde olmak istemezdim haa bende kesin acayip heyecan yapayrdım noluyo bana yaaa diye

=)) ay yok yok buldm zaten şimdi sabah ölççem demi şimdi ölçsem olmaz

şimdi ölç ama sabahta ölç saatlere bak hep aynı saatlerde ölç

aaay inanmıyorum bende bi markette 5 e görünce broşüründe sabahın köründe koşa koşa gittim almaya ne manyağım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mesela bana glifor verdi doktor. sözüm ona iştah keser dedi ve kandaki şeker oranını dengeler dedi. dengeledi mi bilmiorum ama iştahımı hiç kesmedicokacimcoook

doktor yulaf ezmesini de önerdi. hem tok tuttuğundan hem de kalori açısından zararlı olmayacağından ötürü.

aaay inanmıyorum bende bi markette 5 e görünce broşüründe sabahın köründe koşa koşa gittim almaya ne manyağım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hani sen sabah bana gülmüştün ya bende aynısı oldum cvallaa
çok hoşsun valla

ölçtüm 37.1 çıktı bide sabah ölçeym

canım çok güzel inşallah tutmuştur evet bida sabah yatakt ölç uyanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…