Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

burdayım canım da midem iyi değil ya bi garip dünden bu yana çok gaz var midemde midem bi şişkinlik var garip yani ondan pek keyfim yok canım

hoşşş geldin canımmm nasılsın???
ütü yapmışsın okudum bizdede var bizede gel bi aradelikafadulden

hoşbulduk canım hiç sorma en son bende buharlaşıyordum neredeyse kafamçokkarıştı her türlü ev işini yaparım ama ütüyü hiç sevmiyorum nedense :KK1:

kızlar slmmmm ya bişi sorcam ilşkiden 10 gün snra kanda çıkarmı hamilelik yada negatif çıkıpta snra pozitif olanlar varmııki

burdayım canım da midem iyi değil ya bi garip dünden bu yana çok gaz var midemde midem bi şişkinlik var garip yani ondan pek keyfim yok canım
ayyyynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaa canım bende öyleyim yaa karnımda şişlik var göbekmi bebekmi anlamadım gaz sancısı var çok kötü sıkıştırıyo mideme vuruyo gurulduyooo 3 gündür böyleyimmm

anladım canım geçmi olsun benimde biraz midem falan bulandı sanırım cereyanda kaldım ayaklarım buz gibi hala

hoşbulduk canım hiç sorma en son bende buharlaşıyordum neredeyse kafamçokkarıştı her türlü ev işini yaparım ama ütüyü hiç sevmiyorum nedense :KK1:
ok ozaman ben san geleyim ütü yapmaya bende çok sık ütü yapıorum

kızlar slmmmm ya bişi sorcam ilşkiden 10 gün snra kanda çıkarmı hamilelik yada negatif çıkıpta snra pozitif olanlar varmııki
eğer döllenme gerçeştiyse ilşkiden 7 gün sonra zigot(döllenmiş yumurta)
rahime iniyo ve rahime inince kanda belli oluyo yani 7 günde belli olur canım

ama geç döllenme oldu ise o zaman daha sonrasındada çkabilio

evhan canım diyorum ki listeyi sana devretsem sen devam etsen daha çok takip ediyosun yeni gelen kızlarımızı o yüzden diyorum ama tabi istersen canımmm

Son düzenleme:
sbr düşük sebebini araştırmışmıydın canım neden oldu diye

canım benim düşük olmadı kalp atışları durdu bebeğin bende kürtaj oldum gerçi bi kaç gün daha beklesem vücut ona yabancı cisim muamelesi yapıp dışarı atmak istiyormuş yani düşük olurdu herhalde doktorum öyle dedi ama 1-2 gün daha dursaymışım zehirlenicekmişim çünkü kalbi duralı 5-6 gün falan olmuş dedi doktor gelişimine bakıp ama araştırmaya gerek yok dedi doktorum çünkü bebek kesesi falan çok sağlıklı görünüyor dedi buna biz çok rastlıyoruz dedi düşünsenize böyle olan her bebek doğsaydı dünyada sağlıklı insan kalmazdı dedi yani vücut sağlıksız olan gebeliği sonlandırıyor dedi sonra baya tahlil yapmıştık hepsi normal çıktı zaten canım

eğer döllenme gerçeştiyse ilşkiden 7 gün sonra zigot(döllenmiş yumurta) rahime iniyo ve rahime inince kanda belli oluyo yani 7 günde belli olur canım ama geç döllenme oldu ise o zaman daha sonrasındada çkabilio[/QUOTE .!.:
anladım hytm tşk ederm nasılsınzz

canım benim düşük olmadı kalp atışları durdu bebeğin bende kürtaj oldum gerçi bi kaç gün daha beklesem vücut ona yabancı cisim muamelesi yapıp dışarı atmak istiyormuş yani düşük olurdu herhalde doktorum öyle dedi ama 1-2 gün daha dursaymışım zehirlenicekmişim çünkü kalbi duralı 5-6 gün falan olmuş dedi doktor gelişimine bakıp ama araştırmaya gerek yok dedi doktorum çünkü bebek kesesi falan çok sağlıklı görünüyor dedi buna biz çok rastlıyoruz dedi düşünsenize böyle olan her bebek doğsaydı dünyada sağlıklı insan kalmazdı dedi yani vücut sağlıksız olan gebeliği sonlandırıyor dedi sonra baya tahlil yapmıştık hepsi normal çıktı zaten canım

ANLADIM CANIM BENDE ÇOK TEST YAPTIRDIM BENİMDE HEP NORMAL ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR :nazar:
anladım hytm tşk ederm nasılsınzz

LİSTEMİZE BAK CANIMSAYFA 347 DE 7 HAMİŞİMİZ VAR:teytey::teytey::teytey::nazar:

kızlar yarın ududub ve yakutummm var
bakın kızlar yarın haberlerınızı erkenden yazın oldumu bızı bekletmeyın
beklersek kalbımız kırılır bılıonuz kı kalb kırmak kul hakkı

burdayım canım da midem iyi değil ya bi garip dünden bu yana çok gaz var midemde midem bi şişkinlik var garip yani ondan pek keyfim yok canım[/QUOTE

evhan acaba tuttu mu ki yada yumurtlama günündesin anlayamaadım yanniiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama var bişi bunun altında çıkar bişi bak gör

kızlar vücut ısısı sabah yada akşama göre değişirmi yani sabah düşüksa akşam daha mı yüksek olur yoksa böyle bişey yok mu ay anlatamadım galiba yaa :bbo:

gider ayak yazayım hemen. 30 unda adet görmezsem eğer kan tathili yaptırmayı düşünüorum. belli olur olmaz da yazarım neticeyi :) hoşçakalın.

canım hoşş geldin aramıza

kızlar vücut ısısı sabah yada akşama göre değişirmi yani sabah düşüksa akşam daha mı yüksek olur yoksa böyle bişey yok mu ay anlatamadım galiba yaa :bbo:

canım yumurtlama takibi için sabah yatkta ölçmen gerekirmiş yanii sabah ki doğru dur

yakutummm canım sende vücut ısını ölçsene varsa derecen bak eğer 37 ve üstü çıkarsa hamilesin demek

burdayım canım da midem iyi değil ya bi garip dünden bu yana çok gaz var midemde midem bi şişkinlik var garip yani ondan pek keyfim yok canım[/QUOTE

evhan acaba tuttu mu ki yada yumurtlama günündesin anlayamaadım yanniiialkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama var bişi bunun altında çıkar bişi bak gör

bilmiyorum canım ya ama delircem şimdi bugün folicplusa başladım onunda yan etkisi midede şişkinlik diyo benimki ondan mı acaba ya ama hastayım ben kızlar iyi değil midem çok üüzgünüm çok

hıııı anladım şimdi ölçtüm 36.8 çıktı da sabah 35.9 du yazmıştım ya sabah ki doğruysa daha yumurtlama günlerimde değilim ozaman

X