Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii :KK1: çok sevindim tabi haber vereyim dedim

ayyy ne güzel yaa ..maşaaallah...

selam kızlarrr bayadır yoktum işlerim vardı benimde yarın adet görmem gerekiyo normalde, bakalım nolcakkk hayırlısııı çok heyecanlıyımmm...
canım mehtap nasıl sabredebiliyosun hemen test yap yarın...ben yarın olmazsam adet hemen test yaptırcam cuma günü...

yaaa demi,inşaallah hiç korunmadık da biz.rabbim hayırlısıyla verir inşaallah hepimize

inşallah canım tutsunda etraftakilerede kapak olsun inşallah

yaa çeken biliyor işte.kıymetini de öyle...şimdi kimse ses edemiyor,biliyor bu konularda hassas olduğumu,sonuçta mahrem konular,varmı yokmu korunmayın sakın falan filan çok derler etraftan.sanane işte belki vardır bi sıkıntısı bi düşüncesi,hayat onların hayatı ama duramıyolar ki:)

inşallah canım tutsunda etraftakilerede kapak olsun inşallah

merhaba arkadaşlar sizin günleriniz hep böle dolu dolu mu geçiyo ne güzel ya ama ben sadece akşamları girebilcem uzaktan takip ederim artık okuyorum okuyorm bitmio..inanın şimdiden sadece sizin yazdıklarınızı okumakla bile kendimi ii hissediyorm sohbetiniz ne güzel Allah muhabbetimizi artırsın inş..

canım sen direk sohbete gel biz sanan neler oldu aktarırız

bilme ki ilk defa duydum senden

hımm doktorada dedim bi kere pişik kremi verdi

bide benimkini hesaplasan canım yaa ben çok anlamıyorum sana zahmet.en son 14 haziranda oldum 6 gün sürdü

canım adet döngünüde ver

yok cnm normalde tam 30 gundur bu ay koruunmöayı bırakınca sasırdı oda:) ama eğer o tarihlerse ben sehir dışında olucam yazık bu ayda bana :KK43::KK43::KK43:
eğer 30 sa ve aynı olacaksa 30 olarak bekle tekrar hesaplayayım

kızlar merhaba maaşallah topik almış başını yürümüş sohbetlerinizi okurken keyiflendim valla.Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii :KK1: çok sevindim tabi haber vereyim dedim

çok sevindim canım ya çokda duygulandım gözlerim doldu neler içinde o güzel melekle dua et bizlerede olurmu canım

bende çok sevindim RABBİM bizede nasip etsin

28 günlük adet döngüm efnanim cim

24 28 haziran arası yumurtlama canım

selam kızlarrr bayadır yoktum işlerim vardı benimde yarın adet görmem gerekiyo normalde, bakalım nolcakkk hayırlısııı çok heyecanlıyımmm...
canım mehtap nasıl sabredebiliyosun hemen test yap yarın...ben yarın olmazsam adet hemen test yaptırcam cuma günü...

hoş geldin umarım sende hamişsin belirtiler var mı şimdiden ve varsa nezamandan beri var

amannn tusemm gelmiş test yapacaktı naptı acaba sonuç ne acaba valla çatlıcam hemn gelse son sayfaya bariii

bende çok sevindim RABBİM bizede nasip etsin

24 28 haziran arası yumurtlama canım
sağol canımm,e günü gelmiş desene:)bide bişey sorcam yumurtlama günlerinde, sperm kalitesi de önemli ya hergün mü girmek iyi yoksa kalite için iki güne bir mi

X