Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım bende reglime 5 gün kala yaptırmıştım 1.00 çıkmıştı erken yaptırmışım galiba doktorumda geç döllenme olabilir demişti tekrar kan testi yaptırıp negatif sonucu görmekten korkuyorum ilk gebeliğimdede reglin 7.gününde çok net çıkmıştı çift çizgi şimdi beklemelimiyim acaba 1-2 gün daha bilmiyorumkismile

kesinlikle dikkat etmek gerek.. valla ben o modda yaşıyorum hamileymiş gibi süper oluyo hemm :roflol:

kesinlikle dikkat etmek gerek.. valla ben o modda yaşıyorum hamileymiş gibi süper oluyo hemm :roflol:
gerçekten. ben de dikkat ediyorum. dün haberlerde künefe gösteriyorlar ama nasıl canım istedi bakmadım tv ye kaydirigubbakcemile3 şimdi de bi çikolata yiyesim geldi yiyorum ama yarın tek çizgi görürsem ne olacak bilmiyorum eyvahedigeldismile

bazen topikleri okurken karıştırıyorum, kusura bakmayın sizin kaç gün olmuştu adet günü geçeli yada daha adetinize var mı ??

inanırmısın dün haberlerde bende o künefeyi gördüm hatta hamile olan olabilir neden gösteriyorlar dedim güldük eşimle inşallah o söylediğim hamile sensindir :)

idrar testinde tam sonuç alınması için bence adetten tam 1 hafta geçmesi gerekiyo hatta benim bi arkadaşım adetim gelmezse ozamana kadar 10 gün sonra yap demişti eğer zaten hamiş değilsen ozaman kadar adet olursun ama eğer olmazsan ve halada idrada negatifse demekki geç döllenmedir

idrarda pozitif çıkması için Bhcgnin sanırım 500 kadar olması gerekiyo ben çok araştırmıştım adetten 1 hafta sonraya kadar pozitif çıkbiliyo yazıyodu o döllenmeden döllenme değişiyo tarih önemli o yüzden zaten yazılıyo hep gebeliğin en net belirtisi adet gecikmesi diye sabret ve tadını çıkar bence bu hayatında çok nadir yaşadığın bi heyecan

canım bu ikinci gebeliğin sanırım?ilki haytta mı ? düşük mü?

inanırmısın dün haberlerde bende o künefeyi gördüm hatta hamile olan olabilir neden gösteriyorlar dedim güldük eşimle inşallah o söylediğim hamile sensindir :)

:)))))))) valla kızlar şunu sölimmm harikasınızzzzzzzz :roflol: burda gülmekten öldümmm bugünn....

inşallah arkadaşım ya :)bi başka topikte de, geçen hafta, ne marka test alınmalı diye sormuştum hiç muhabbetim olmayan bi arkadaş sen sanırım hamilesin bi test al yap demiş, onu okuyunca çok tuhafıma gitti, bi de sen :ecrin_bebek:

evet ikinci olucak tabi olursa :Saruboceq: ilki 8 haftalıkken kalp atışları durdu 3 ay önce kürtaj oldum bana kallsa hiç olmicaktım içimde kalsın istedim bi an için :roflol:

:)))))))) valla kızlar şunu sölimmm harikasınızzzzzzzz :roflol: burda gülmekten öldümmm bugünn....

aa melisa duygularımızla oynama bakıyım, test öncesinin keyfini çıkartıyım bi, olur da yarın negatif çıkarsa FOSSSS olacağım da eyvahedigeldismile

önemli değil canım 6.günümdeyim hamileliği şüpheli olanlar listesindeyim bilmiyorumkismile

ooohhh valla tam kocaman 6 gün bence hamilesin boşver sen idrar testini dedimya sana kan da çıktı çıkmasına rağmen sırf o iki çizgiyi görmek için yaptım yine göremedim ama tabii düşük yaptımya oyüzden de değerlerim katlanmamış olabilir ve o yüzdende görememiş olabilirim ALLAH o çift çizgiyi görmek isteyen herkese göstersin inşallah ama tabiii kendi idrarında

önemli değil canım 6.günümdeyim hamileliği şüpheli olanlar listesindeyim bilmiyorumkismile

arkadaşım en son kan testinin üstünden yanlış anlamadıysam 11 gün geçmiş bence tekrarla kan testini en azından varsa o yönde ilerlersin

amiiiiiiinnn inşallah en kısa sürede hepimiz hamile olanlar listesine eklenirizz :dance:

ya arkadaşlar hepiniz folik asit alıyormusunuz? ben kullanmıyorum. bugün alsam mı testle birlikte eczaneden sanırım markası folik plus mış dimi ???

arkadaşım en son kan testinin üstünden yanlış anlamadıysam 11 gün geçmiş bence tekrarla kan testini en azından varsa o yönde ilerlersin

evet tam 11 gün geçti sizce tekrar bi kan testi yaptırmalımıyım eşim senin iyice psikolojin bozuldu diyor sürekli test yapmaktan :kedi: biraz sabret diyor ama ben meraktan çatlicam yarında yaz temizliine başlicam ya hamileysem bişey olursa çok stresliyim arkadaşlar eyvahedigeldismile

aa melisa duygularımızla oynama bakıyım, test öncesinin keyfini çıkartıyım bi, olur da yarın negatif çıkarsa FOSSSS olacağım da eyvahedigeldismile

yok canım yaa ondan değilll ceylinazla senin eşinin sözlerine gülüyorum çok tatlısınız diye :)))) senin iş yarın bitmez canım,, inşallah pozitiff olur ama olmasada beklersin birazdaha geç yaparsın inş.hamişsinizdir olumunekankayizsmile

ya arkadaşlar hepiniz folik asit alıyormusunuz? ben kullanmıyorum. bugün alsam mı testle birlikte eczaneden sanırım markası folik plus mış dimi ???

ben kullanıyorum canım sende mutlaka kullan bi arkadaşımın bebeği folik asit eksikliğinden sakat doğdu :çok üzgünüm:

bence yaptır varsa kanda belli olur yaz temizliğinide biraz daha beklet bence öle yorma kendini çokk .aman boşver erkeklerin tuzu kuru tabi heycan yapcaz bol bol test harcıcaz yoksa tadı çıkar mı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…