aaa gerçekten mi ben şakasına yazmıştım öylemiymiş. dalga geçmiyorsun dimi melisacım. CADIARZU
ha bi de bu arada daha hamilemiyim o belli değil ben cinsiyetini düşünüyorum sırnaşık şey
yüksek ihtimal çıkar ama bu hormonla alakalı beta hcg hormonun hamileysen hergün ikiye katlanıyo :1rolleyes: adet gecikmesinden 1 hafta sonra daha net çıkabilir olumunekankayizsmile
inşallah kızlar dua edelim birbirimize hayırlı bebekler gelsin bir bir yarın test yapacağım eğer pozitifse hiç belirti olmadan hamile olan biri olarak literatüre girerim artık
Bu gece sabah olmaz :uhm:
yokkk kızzzz niye dalga geçeyim yaşanmış şeyler ablalarım hamile kaldıklarında sol taraflarını tutup gezdiler 3 çocukları oldu 3 üde erkek kaydirigubbakcemile3 doğru önce hamiş olman gerek :roflol: ama hayal etmesi bile güzel kız çocuklarının o kadar tatlı şeyleri var ki bıcır bıcır :sm_cool:
Teşekkür ederim , formu inceliyorumda bir ben değilmişim yana yana hamile kalmayı bekleyen bazen insan hiç tanımadığı birine daha kolay anlatabiliyormuş ,önyargısızca cevap almak,araştırmak deneyimleri paylaşmak çok güzel .....zemuszemus
28 haziran canım ya sonlardayım bakalım hayırlısı beklemekte güzel oluyo seviyorum ben yazlız 1-2 gün kala sabırsızlanıyorum her an test yapasım geliyo :roflol:senin nezaman melisa87
bu arada ben nasıl alacağım gebelik testi ya, nasıl söyleyeceğim inşallah bi bayan eczacı bulabilirim :kedi: bi de güvenirliliği yüksek olsun diye erken gebelik testlerinden mi almam lazım bilmiyorumkismile niye arkadaşlar hep iki tane alıyoruz demişler, bu işin kuralı mı bu, iki tane mi alayım bilmiyorumkismile
ewet zaman aslında su gibi akıp gidiyor ama bişeyleri bekleyince zaman duruyor sankiiibende o test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorumsempatiksalakcinni
bu arada ben nasıl alacağım gebelik testi ya, nasıl söyleyeceğim inşallah bi bayan eczacı bulabilirim :kedi: bi de güvenirliliği yüksek olsun diye erken gebelik testlerinden mi almam lazım bilmiyorumkismile niye arkadaşlar hep iki tane alıyoruz demişler, bu işin kuralı mı bu, iki tane mi alayım bilmiyorumkismile
canım bunda utanacak hiçbirşey yok bayan olması şart diil gebelik testi rica ediyorum olay bu iki tane al yarın birini yaparsın regl 10 u ya belki çıkmaz 10na tekrarlarsın testi.erken gebelik testi diye birşey yok hepsi aynı ok
erken olanıda var canım ama şöyle onlar hcg hormonuna daha duyarlı diğerlerinin bu hormonu algılaması için hcg hormonunun yükselmesi lazım bi ölçüde o yüzden:))) hassas olanlar 25-30 lira gerek yok yani al 3-5 liraya bi test hem daha çok tekrar şansın olur olumunekankayizsmileerken gebelik testi diye bişey yok mu? ben bi topikte okumuştum da onlar daha pahalı oluyo ve adet öncesi kullanıldığında güvenilirliği daha yüksek diye anlatmış arkadaşlar da :1shok:
erken gebelik testi diye bişey yok mu? ben bi topikte okumuştum da onlar daha pahalı oluyo ve adet öncesi kullanıldığında güvenilirliği daha yüksek diye anlatmış arkadaşlar da :1shok: