yok canım yaa ondan değilll ceylinazla senin eşinin sözlerine gülüyorum çok tatlısınız diye :)))) senin iş yarın bitmez canım,, inşallah pozitiff olur ama olmasada beklersin birazdaha geç yaparsın inş.hamişsinizdir olumunekankayizsmile
yok canım yaa ondan değilll ceylinazla senin eşinin sözlerine gülüyorum çok tatlısınız diye :)))) senin iş yarın bitmez canım,, inşallah pozitiff olur ama olmasada beklersin birazdaha geç yaparsın inş.hamişsinizdir olumunekankayizsmile
inanırmısın dün haberlerde bende o künefeyi gördüm hatta hamile olan olabilir neden gösteriyorlar dedim güldük eşimle inşallah o söylediğim hamile sensindir :)
inşallah arkadaşım ya :)bi başka topikte de, geçen hafta, ne marka test alınmalı diye sormuştum hiç muhabbetim olmayan bi arkadaş sen sanırım hamilesin bi test al yap demiş, onu okuyunca çok tuhafıma gitti, bi de sen :ecrin_bebek:
evet ikinci olucak tabi olursa :Saruboceq: ilki 8 haftalıkken kalp atışları durdu 3 ay önce kürtaj oldum bana kallsa hiç olmicaktım içimde kalsın istedim bi an için :roflol:
aa melisa duygularımızla oynama bakıyım, test öncesinin keyfini çıkartıyım bi, olur da yarın negatif çıkarsa FOSSSS olacağım da eyvahedigeldismile
arkadaşım en son kan testinin üstünden yanlış anlamadıysam 11 gün geçmiş bence tekrarla kan testini en azından varsa o yönde ilerlersin
arkadaşım 1 hafta daha bekle bence temizlik için. ne kadar dikkat ettim desen de olmaz, büyük temizlik bu kaydirigubbakcemile3evet tam 11 gün geçti sizce tekrar bi kan testi yaptırmalımıyım eşim senin iyice psikolojin bozuldu diyor sürekli test yapmaktan :kedi: biraz sabret diyor ama ben meraktan çatlicam yarında yaz temizliine başlicam ya hamileysem bişey olursa çok stresliyim arkadaşlar eyvahedigeldismile
bence yaptır varsa kanda belli olur yaz temizliğinide biraz daha beklet bence öle yorma kendini çokk .aman boşver erkeklerin tuzu kuru tabi heycan yapcaz bol bol test harcıcaz yoksa tadı çıkar mı :roflol:
zaten 1 haftadır bu yüzden ertelemiştim temizliği olmazsa bu akşam hastaneye gidip yaptırıyım testi bakalım hayırlısı
hangi iş bitmez, yani varsa da hemen çıkmaz mı demek istedin arkadaşım? ya öyle deme ya, ben çok umutluydum ya mafoldumben o yüzden diyorum ya tek çizgi görürsem FOS olucam diye :1no2:
ya arkadaşlar hepiniz folik asit alıyormusunuz? ben kullanmıyorum. bugün alsam mı testle birlikte eczaneden sanırım markası folik plus mış dimi ???
evet tam 11 gün geçti sizce tekrar bi kan testi yaptırmalımıyım eşim senin iyice psikolojin bozuldu diyor sürekli test yapmaktan :kedi: biraz sabret diyor ama ben meraktan çatlicam yarında yaz temizliine başlicam ya hamileysem bişey olursa çok stresliyim arkadaşlar eyvahedigeldismile
zaten 1 haftadır bu yüzden ertelemiştim temizliği olmazsa bu akşam hastaneye gidip yaptırıyım testi bakalım hayırlısı
bende öle hemen foss olma diye sölüyorum hayatım :))) ama folic plus al eczaneden çokk önemli ..bende kilo yapmadı ama karnımı şişiriyo biraz ama iştahımı açmadı hatta kapadı benimkini :roflol:
efnanim arkadaşım tüm dileklerin için çok teşekkürler. başına gelenlere de çok üzüldüm ama yaşadığımız her türlü sıkıntının bi mükafatı vardır be arkadaşım.
zaten hepimiz gerçek hayatta eşimize bile söyleyemediklerimizi paylaşıyoruz burada rahatlıyoruz. kimi zaman ümitleniyor, kimi arkadaşların başına geleni okuyup üzüntüsünü paylaşıyoruz. önemli olan birbirimizi kırmadan hoş vakit geçirebilmek. ama en önemlisi sağlık. bu arada çok meraklandım arkadaşım inşallah hayırlısı olur sonuç olumunekankayizsmiletabikii haber veririm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aylardır bu siteyi takip ediyordum misafir olarak aklımda hep sorular kalıyordu bunları sürekli eşimlede konuşmak istemiyorum oda en az benim kadar heyecanla bekliyor bebeğimizi ama beni böyle görmek onu çok üzüyoo benim delirdiğimi falan düşünüyor herhalde canım kocacım yazık onaaa :teselli: bu forma katıldığım için mutluyum arkadaşlar diğer formlarda hiç ilgilenmiyorlar :enbuyukkk:
canım yaaa inşallah mükafatım benim ve tüm bebek bekleyenlerin bebişinin olması olur en kısa zamnda ve adımızın hamile listesine eklenmesi olur
iiii ya valla çok sevindim buna kadı doğumcuda olyuomu??? acil bi durum olnca mesela benim eşimin işi nedeniyle bebeğim varkekn kahve akıntım vardı akşamları ve haftasonu gitmemiştik kapalı diye 1 hafta sonra gidebildik ondada zaten kaybettik
bende bende bende çokkk mutluyummm sizlerle konuştukça içim açılıyoooooo bu ay geçen aydan daha iyiyim saplantı değil artık hamiş olmak çokkk teşekkürlerrra.s.
bende bende bende çokkk mutluyummm sizlerle konuştukça içim açılıyoooooo bu ay geçen aydan daha iyiyim saplantı değil artık hamiş olmak çokkk teşekkürlerrra.s.