Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tşk ederim arkadaşlar açıklamalarınız için. zaten o kadar para verene kadar giderim o paraya kan testi yaptırırım hem daha garanti olur

kızlar biliyorum bana çok kızacaksınız ama bazen doğrumu karar verdim diye düşünüyoru.Ben hala alışmadım hamile olma fikrine bazen ne yaptım ben diye ağlayasım geliyor:KK43: Sakın hormonlardan filan demeyin hormonların etkisinde değilim henüz biliyorum. Oyun gibi geliyodu şimdi gerçekleşince panik oldum.Birde bugün en yakın arkadaşımın bu ay hamile kalamadığını öğrendim iyice moralim bozuldu beraber paylaşamıycaz diye.

senin yerinde olmak isteyen çok kiş var böyle düşünme bence

benimde 9ay olcak evleneli 28 yaşındayım aslında bazen erken diyorum bebek için ilk defada geçen ay korunmadık bakalım 17sinde belli olcak:eek:

inşallah hayırlı haberleri verirsin ben 2.5 yıl korundum ama keşke korunmasaydım dedim insan kötü deneyim yaşayınca ve baklememk zorunca kalınca anlıyo

inşallah kalırsın bir an önce ben çok istiyorum ama olmuyoooo 3 ay önce kürtaj oldum çok üzüldüm çok 8 haftada olsa o duyguyu tatmak tarif edilmez bi duyguydusenağlama

canım bende aynı kötü deneyimi yaşadım 5 haftalıktı o narağmen çok müthiş bi duyguydu yaşadıklarım

slm ;
bende aranıza yeni katıldım ve bende evliliğimizin 3 yıllık bır surec olmasına ragmen ( korundugumuz için ) hamıle kalamamıstım korunmayı bıraktıktan sonra hamıle kalamadım polıkıstıkover sendromu vardı 2 aylık bır ılac kullanımından sonra suanda 30 haftalık hamileyim fakat cok tedirginim ilk bebegim olacak tum annelerden oneriler beklerim..

Allah ömürversin hayırla kucağına aldırsın inş

merhaba kızlar yarın regl günüm sabah kırmızılar gelmezse test yapcam dua edin bana ve tüm bebiş isteyenlere.

dualarım seninle inşallah bu ay beklenen aydır

bendede sendeki belirtiler var karnım ağrıyor belim ağrıyor bi 15 gündür göğüslerim şiş ve ağrıyor 1 haftadır ateşim yüksek karnımın altında şiş dolgunluk var 2 gün kabız oldum ama yinede hamileyim gibi hissetmiyorum korunmasız ilişkiden dolayı vücudun değişimi diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

tüm belirtiler tamam inş. hamilesindir canım

bu arada her türlü tuhaflık yoğunlukla benim sağ tarafımda var. belimin sağ tarafı yoğun ağrıyor, sağ göğsüm daha çok büyüdü ve daha yoğun sızlıyor. karnıma ara ara sağ taraftan bişeyler saplanıyor..... buna ne demeli kaydirigubbakcemile3

canım benimde hep sağ tarafımdaydı belirtilerim hamiş olabilirsin o halde

efnamin ne haber nasılsın canım

canım geç yazdım dün giremedim misafirim vardı iyiyim çok şükür eşim için sperm analizi yaptırdık normal çıktı değerleri ama vaiskonel varmış sanırım ama gebe kalmama engel değilmiş benim kan testimde 14 haziranda belli olacak senin için dua ediyorum inşallah Allah kalbine göre verir

efnamin hayatım benimde dualarım seninle emin ol inşallah herşey gönlünce olur ve burdan bebiş haberini teyzesine :) verirsin canım benim :)

bu arada ben nasıl alacağım gebelik testi ya, nasıl söyleyeceğim inşallah bi bayan eczacı bulabilirim :kedi: bi de güvenirliliği yüksek olsun diye erken gebelik testlerinden mi almam lazım bilmiyorumkismile niye arkadaşlar hep iki tane alıyoruz demişler, bu işin kuralı mı bu, iki tane mi alayım bilmiyorumkismile

canım ayrı ayrı markalardan ikişer al bence hepsinin duyarlılığı farklı oluyo

onuda sağlık ocaklarında bedava yapıyolar kaydirigubbakcemile ay bende çok mu pintiyimmm neeeeee :roflol:

canım en güzeli valla ama mağlum istanbulda sıra çok olunca mecburen özel hastane tercih ediyoruz ve düşükten itibaren sadece muayene ve kan testlerine eşime 300 lira verdik sağlık güvencemiz olmasına rağmen kesemizde önemli

neyi kan testini mi sağlık ocağında bedavaya yapıyorlar akannehir

canım sağlık ocaklarında kan testi bedava ancak benimkini 2 gün sonra aldık sonuçlarını o zaman kadar çatlamazsan meraktan yaptır özel hastanede 2 saat sonra sonuçları veriyolar benimki öyle oldu ama hastaneye göre değişir mi bilmiyorum

efnanim arkadaşım inşallah hayırlısıyla, gönlümüzce olur herşey opuyorumnanaktan

AMİNNNN

efnamin hayatım benimde dualarım seninle emin ol inşallah herşey gönlünce olur ve burdan bebiş haberini teyzesine :) verirsin canım benim :)

TEYZESİ YER SENİN BEBİŞİNİ NASIL MUTLU OLURUM BİLEMEZSİN inşallah canım olur bu kez inanıyorum ben eşimin sonuçlarıda temiz çıkınca 1 adım daha yaklaştığımı hissttim bebişime demekki canım bebişimin düşme nedeni ağır işler yapmam bu sebep gitgide dahada ağır basıyo

beklemek zordur senin için bende olsam bekleyemem ama 4 gün bekle regl 10.gün çıkanda var geç döllenmedir yüksek ihtimalle sakın moralini bozma senide listeye hamile olması şüpeli gurubuna yazim sonra senide hamişşş bölümünde görürüz inşallah olumunekankayizsmile

saol canım yazdıkların moral verdii çok sabah testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda ağrı var şu an çok karmaşık duygular içindeyim bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla :CüvCüv: allah isteyen herkese hepimize yaşatsın anneliği :çok üzgünüm:

günü dolup teste başlayan arkadaşlarım sizin yerinizde olmak isterdim yaa valla sonuç olumsuzda olsa streslide olsa negüzel aslında o heyecanı yaşabilmek olumsuz dahi olsaki bence bu olumsuzluk tatlı olumsuzluk inşallah sonunda olumlu olacak ayrı biii heyecan şuan onlarıda yaşayamıyorumya bundan daha güzel olsa gerek eşimle korunmasız günlerimi özledim valla düşünsenize bikaç ay korunmasız ama heyecanlı sonra yıllarca korunmalı ve heyecansız bence bu heyecanı yaşamaya değer evet kabul ediyorum stresli ama bi o kadarda heyecanlı tadını çıkarın bence

TEYZESİ YER SENİN BEBİŞİNİ NASIL MUTLU OLURUM BİLEMEZSİN inşallah canım olur bu kez inanıyorum ben eşimin sonuçlarıda temiz çıkınca 1 adım daha yaklaştığımı hissttim bebişime demekki canım bebişimin düşme nedeni ağır işler yapmam bu sebep gitgide dahada ağır basıyo

annem cumartesi gel de diyo şu benim sandığı dolaba kaldıralım. ne diyeceğimi bilemedim kıvırdım anne dolapta ne işi var filan dedim lafı kapadım. ya hamileysem riske atmayayım diye. annemin de zaten hiçbişeyden haberi yok. gerçekten, eğer bebek düşüncesine girdiysek dikkat etmeliyiz kendimize hem ruhen hem bedenen. mesela bişeye çok uzanmamak gerekiyormuş yetişmek için.

saol canım yazdıkların moral verdii çok sabah testi yaptım negatif çıktı sol kasığımda ağrı var şu an çok karmaşık duygular içindeyim bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla :CüvCüv: allah isteyen herkese hepimize yaşatsın anneliği :çok üzgünüm:

canım yaa valla ben hamileyken kanda çıktı ama idrarda çıkmadı net olarak çook az silikte çıksa pozitif demek oluyomuş benimki de çok silikti şüphelendim kan testi yaptırdım kanda bhcg 70 çıktı adetim 4 gün geçmişti

annem cumartesi gel de diyo şu benim sandığı dolaba kaldıralım. ne diyeceğimi bilemedim kıvırdım anne dolapta ne işi var filan dedim lafı kapadım. ya hamileysem riske atmayayım diye. annemin de zaten hiçbişeyden haberi yok. gerçekten, eğer bebek düşüncesine girdiysek dikkat etmeliyiz kendimize hem ruhen hem bedenen. mesela bişeye çok uzanmamak gerekiyormuş yetişmek için.

aman canım kim küserse küssün annen bile olsa kendine dikkat et sonra ALLAH göstermesin olumsuz bişi olrsa kendi vicdanın sızlar ben kanepe koltuk altları çeki sildi 50 kilo değilim ama balkondan halı çırptım kayseriliyimyaa eve gelen kayseri mantısı sıktım tek başıma sonuç buu işte yapmasaydım keşke bebişimi ben yok ettim aslında vicdanım sızlıyo sende aynı şeyleri yaşama

X