bende bende bende çokkk mutluyummm sizlerle konuştukça içim açılıyoooooo bu ay geçen aydan daha iyiyim saplantı değil artık hamiş olmak çokkk teşekkürlerrra.s.
topiğin kurucusu olarak asıl çiçekler sana a.s.
ben çıkıyorum kızlar eve gelecek bebişime mama hazırlıyım kaydirigubbakcemile3 akşam buralarda olursanız görüşürüz kendinize çokkk cici bakınnn kaydirigubbakcemile3
bende ilk bebeğimi kaybettiğimden beri saplantı haline dönüştü canım ablamda tüp bebek hemşiresi bi hastaları varmış oyuncak bebeği parka götürüyormuş sallıyormuş yakında sende öyle olursun bu kadar stres yapma dio ama elimde değil canım eyvahedigeldismile
evet canım yaaa valla bende çok mutluyum burda olmaktan artık farkına vardımda eşime eskisi kadar dırdır yapmıyorum eskiden adamın kafası şişerdi valla sayenizde kızlar dert ortağımsınız benimmm içim açılıyo ümidim artıyooo sizinle
ben çıkıyorum kızlar eve gelecek bebişime mama hazırlıyım kaydirigubbakcemile3 akşam buralarda olursanız görüşürüz kendinize çokkk cici bakınnn kaydirigubbakcemile3
hoşakal benim bebiş uyuyor karnı acıkınca ağlar herhalde kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende çıkıyorum görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
kendi adıma sanal da olsa bişeyler yapabildiğime güzel ülkemin başka bi ucundaki dert ortağıma katkıda bulunabildiğime çok sevindim olumunekankayizsmile
arkadaşlar bende çıkıyorum görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
canım yaaa Allah korusun seni çoook iyi anlıyorum bende çok zor günler atlattım bazen atlattığımıda düşünmüyorum daha 2 ay korunmam gerekiyo ve ben korunmak istemiyorum tek başıma yapabilsem valla korunmam heralde eşime şuan dediğim tek şey ben düzeldim hadi bebek yapalım ve ben böyle dedikçe hazır değilsin diyoo ama ben hazır hissediyorum kendimi AMA ALLAH BAŞKA düşükten korusun bizi DÜŞMANIMA bile yaşatmasın hernekadar bebek oluşmamışsada bi can oda sen nasılsın şimdi düzeldin mi?
sen yeni mi yaşadın canım seni çok yi anlıyorum benim 3 ay oldu doktor ilk regline kadar korun sonra başlayabilirsiniz çalışmalara dedi bizde başladık çok zor atlattım ilk 1 ayı ama şimdi toparlandım iyiyim canım inşaallah seninde en kısa zamanda olur bebişin
canım sen sadece düşükten sonra 1 ay mı korundun?????
benim bebek düşeli tam bir ay oldu bugün aslında bugündahada yaslıyım mayıs 7 de düştü adetten 10 gün sonra düşmüştü sanırım 5 haftalıktı düştüğünde tıpta tabii yoksa en fazla 3 haftalıktı bebişim ama onu gördüm beyazdı kanlar içinde küçücüktü
ben de birazdan çıkacağım arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. benim için dua edin oldu mu yarın hayırlı haberlerle geleyim :ecrin_bebek:
ben de birazdan çıkacağım arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. benim için dua edin oldu mu yarın hayırlı haberlerle geleyim :ecrin_bebek:
geçmiş olsun çok canım evet şubat 26 da kürtaj oldum nisanın 5inde ilk reglimi oldum kürtajdan dolayı düzeni bozulmuştu çok geç geldi normalmiş ama sonrada korunmadık herşey normal dedi doktor bi sorun yok dedi eğer bebek istiyorsanız korunmayı bırakabilirsiniz dedi canım senin doktorun ne dedi