Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yok canım yaa ondan değilll ceylinazla senin eşinin sözlerine gülüyorum çok tatlısınız diye :)))) senin iş yarın bitmez canım,, inşallah pozitiff olur ama olmasada beklersin birazdaha geç yaparsın inş.hamişsinizdir olumunekankayizsmile

gül hayatım gül :)

yok canım yaa ondan değilll ceylinazla senin eşinin sözlerine gülüyorum çok tatlısınız diye :)))) senin iş yarın bitmez canım,, inşallah pozitiff olur ama olmasada beklersin birazdaha geç yaparsın inş.hamişsinizdir olumunekankayizsmile

hangi iş bitmez, yani varsa da hemen çıkmaz mı demek istedin arkadaşım? ya öyle deme ya, ben çok umutluydum ya mafoldumben o yüzden diyorum ya tek çizgi görürsem FOS olucam diye :1no2:

inanırmısın dün haberlerde bende o künefeyi gördüm hatta hamile olan olabilir neden gösteriyorlar dedim güldük eşimle inşallah o söylediğim hamile sensindir :)

inşallah ceylinaz kendin içinde demişsindir farkında olmadan

inşallah arkadaşım ya :)bi başka topikte de, geçen hafta, ne marka test alınmalı diye sormuştum hiç muhabbetim olmayan bi arkadaş sen sanırım hamilesin bi test al yap demiş, onu okuyunca çok tuhafıma gitti, bi de sen :ecrin_bebek:

canımyaaa valla bazen başkasının içine doğuyo hamile olduğun ben kimseye söylemediğim halde korunmadığımı yengem rüyasında görmüş bide karşı komşumun kocası ya çok çocuk sesi geliyo yoksa benden habersiz çocuğunuzmu var sizin demişti çok şaşırmıştım ve o anlar ben hamileymişim sendede öyle olmasın sakın

evet ikinci olucak tabi olursa :Saruboceq: ilki 8 haftalıkken kalp atışları durdu 3 ay önce kürtaj oldum bana kallsa hiç olmicaktım içimde kalsın istedim bi an için :roflol:

canım yaaa duygularını eniyi anlayanlardanım dedimya beimde 5 haftalıkken düştü ama kürtaj olmadım kendinden düştü bilionmu düşen parçaların hepsini parka toprağa gömdük atamadık aradan 1 hafta geçti gömdüğümüz yeri açmışlar su boruları için BENİM CANIM YAVRUMU GÖMÜLDÜĞÜ YERDEDE BIRAKMADILAR ÇOK ÜZGÜNÜM

aa melisa duygularımızla oynama bakıyım, test öncesinin keyfini çıkartıyım bi, olur da yarın negatif çıkarsa FOSSSS olacağım da eyvahedigeldismile

İnşallah puffff diye kabaran olursun canımm

arkadaşım en son kan testinin üstünden yanlış anlamadıysam 11 gün geçmiş bence tekrarla kan testini en azından varsa o yönde ilerlersin

canım bencede en azından değerlerinin katladığından emin ol sonuç olumsuzda olsa en azından bi tehlike varsa ilaç yazar doktor

evet tam 11 gün geçti sizce tekrar bi kan testi yaptırmalımıyım eşim senin iyice psikolojin bozuldu diyor sürekli test yapmaktan :kedi: biraz sabret diyor ama ben meraktan çatlicam yarında yaz temizliine başlicam ya hamileysem bişey olursa çok stresliyim arkadaşlar eyvahedigeldismile
arkadaşım 1 hafta daha bekle bence temizlik için. ne kadar dikkat ettim desen de olmaz, büyük temizlik bu kaydirigubbakcemile3

bence yaptır varsa kanda belli olur yaz temizliğinide biraz daha beklet bence öle yorma kendini çokk .aman boşver erkeklerin tuzu kuru tabi heycan yapcaz bol bol test harcıcaz yoksa tadı çıkar mı :roflol:

zaten 1 haftadır bu yüzden ertelemiştim temizliği olmazsa bu akşam hastaneye gidip yaptırıyım testi bakalım hayırlısı

efnanim arkadaşım tüm dileklerin için çok teşekkürler. başına gelenlere de çok üzüldüm ama yaşadığımız her türlü sıkıntının bi mükafatı vardır be arkadaşım.

hangi iş bitmez, yani varsa da hemen çıkmaz mı demek istedin arkadaşım? ya öyle deme ya, ben çok umutluydum ya mafoldumben o yüzden diyorum ya tek çizgi görürsem FOS olucam diye :1no2:

bende öle hemen foss olma diye sölüyorum hayatım :))) ama folic plus al eczaneden çokk önemli ..bende kilo yapmadı ama karnımı şişiriyo biraz ama iştahımı açmadı hatta kapadı benimkini :roflol:

ya arkadaşlar hepiniz folik asit alıyormusunuz? ben kullanmıyorum. bugün alsam mı testle birlikte eczaneden sanırım markası folik plus mış dimi ???

canım bende alıyorum folik asit ama benimki folbiol düşük yapınca doktor verdi am sanırım düşük olunca bu markayı verdi çünkü folik pluc herkes kullanıyo benimkinin etkisi fazla sanırım bazıları yazıyo folicpluctan günde 2 falan alıyım diye ama ben günde tek alıyorum

evet tam 11 gün geçti sizce tekrar bi kan testi yaptırmalımıyım eşim senin iyice psikolojin bozuldu diyor sürekli test yapmaktan :kedi: biraz sabret diyor ama ben meraktan çatlicam yarında yaz temizliine başlicam ya hamileysem bişey olursa çok stresliyim arkadaşlar eyvahedigeldismile

aman canım sakıııınnn yapma korunmayan herkess çoookkkk dikkat etmeliii BEBEK VARSA DÜŞER YADA ALLAH GÖSTERMESİN SAKAT NE OLURR DİKKKATTTT ETTT

zaten 1 haftadır bu yüzden ertelemiştim temizliği olmazsa bu akşam hastaneye gidip yaptırıyım testi bakalım hayırlısı

canımm yaa akşamları ve haftasonları hastaneler açık oluyo mu??

tabikii haber veririm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aylardır bu siteyi takip ediyordum misafir olarak aklımda hep sorular kalıyordu bunları sürekli eşimlede konuşmak istemiyorum oda en az benim kadar heyecanla bekliyor bebeğimizi ama beni böyle görmek onu çok üzüyoo benim delirdiğimi falan düşünüyor herhalde canım kocacım yazık onaaa :teselli: bu forma katıldığım için mutluyum arkadaşlar diğer formlarda hiç ilgilenmiyorlar :enbuyukkk:

bende öle hemen foss olma diye sölüyorum hayatım :))) ama folic plus al eczaneden çokk önemli ..bende kilo yapmadı ama karnımı şişiriyo biraz ama iştahımı açmadı hatta kapadı benimkini :roflol:

tamam arkadaşım folik plus da alayım. zaten testte çıkmazsa sanırım geç döllenme diyip avuturum kendimi yerimseniben

efnanim arkadaşım tüm dileklerin için çok teşekkürler. başına gelenlere de çok üzüldüm ama yaşadığımız her türlü sıkıntının bi mükafatı vardır be arkadaşım.

canım yaaa inşallah mükafatım benim ve tüm bebek bekleyenlerin bebişinin olması olur en kısa zamnda ve adımızın hamile listesine eklenmesi olur

tabikii haber veririm hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aylardır bu siteyi takip ediyordum misafir olarak aklımda hep sorular kalıyordu bunları sürekli eşimlede konuşmak istemiyorum oda en az benim kadar heyecanla bekliyor bebeğimizi ama beni böyle görmek onu çok üzüyoo benim delirdiğimi falan düşünüyor herhalde canım kocacım yazık onaaa :teselli: bu forma katıldığım için mutluyum arkadaşlar diğer formlarda hiç ilgilenmiyorlar :enbuyukkk:
zaten hepimiz gerçek hayatta eşimize bile söyleyemediklerimizi paylaşıyoruz burada rahatlıyoruz. kimi zaman ümitleniyor, kimi arkadaşların başına geleni okuyup üzüntüsünü paylaşıyoruz. önemli olan birbirimizi kırmadan hoş vakit geçirebilmek. ama en önemlisi sağlık. bu arada çok meraklandım arkadaşım inşallah hayırlısı olur sonuç olumunekankayizsmile

canımm yaa akşamları ve haftasonları hastaneler açık oluyo mu??[/QUOTE]

evet canım devlet hastanelerinin acil servisinde yaptırıyorum 1saatte sonucu alıyorum

iiii ya valla çok sevindim buna kadı doğumcuda olyuomu??? acil bi durum olnca mesela benim eşimin işi nedeniyle bebeğim varkekn kahve akıntım vardı akşamları ve haftasonu gitmemiştik kapalı diye 1 hafta sonra gidebildik ondada zaten kaybettik

bende bende bende çokkk mutluyummm sizlerle konuştukça içim açılıyoooooo bu ay geçen aydan daha iyiyim saplantı değil artık hamiş olmak çokkk teşekkürlerrra.s.

iiii ya valla çok sevindim buna kadı doğumcuda olyuomu??? acil bi durum olnca mesela benim eşimin işi nedeniyle bebeğim varkekn kahve akıntım vardı akşamları ve haftasonu gitmemiştik kapalı diye 1 hafta sonra gidebildik ondada zaten kaybettik

kadın doğumcu var mı bilmiyorum canım ama oradaki doktorlarda değerlendirme yapabiliyo test için söylüyorum ama ben doktorumla görüşüyorum ne olur ne olmaz işi şansa bırakmamak lazım :eek:lmaz:

bende bende bende çokkk mutluyummm sizlerle konuştukça içim açılıyoooooo bu ay geçen aydan daha iyiyim saplantı değil artık hamiş olmak çokkk teşekkürlerrra.s.

bende ilk bebeğimi kaybettiğimden beri saplantı haline dönüştü canım ablamda tüp bebek hemşiresi bi hastaları varmış oyuncak bebeği parka götürüyormuş sallıyormuş yakında sende öyle olursun bu kadar stres yapma dio ama elimde değil canım eyvahedigeldismile

X