Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu 2.ayımız korunmasız normalde 25 günde bir adet görürüm SAT 13 mayıs 1 gün geçti ben hiç belirti göremiyorum kendimde kaç gün daha beklesem acaba ?

yarın bi test yap belki hamilesindir ve çıkar belirti olmadanda hamile olabilirsin.

arkadaslar beklenen adet tarihi geçince idrar testinde çıkar mı ? cevap lütfen beklemek çok zor allahım isteyen herkesi yavrusuna kavuştur

bu arada her türlü tuhaflık yoğunlukla benim sağ tarafımda var. belimin sağ tarafı yoğun ağrıyor, sağ göğsüm daha çok büyüdü ve daha yoğun sızlıyor. karnıma ara ara sağ taraftan bişeyler saplanıyor..... buna ne demeli kaydirigubbakcemile3

arkadaslar beklenen adet tarihi geçince idrar testinde çıkar mı ? cevap lütfen beklemek çok zor allahım isteyen herkesi yavrusuna kavuştur

yüksek ihtimal çıkar ama bu hormonla alakalı beta hcg hormonun hamileysen hergün ikiye katlanıyo :1rolleyes: adet gecikmesinden 1 hafta sonra daha net çıkabilir olumunekankayizsmile

bu arada her türlü tuhaflık yoğunlukla benim sağ tarafımda var. belimin sağ tarafı yoğun ağrıyor, sağ göğsüm daha çok büyüdü ve daha yoğun sızlıyor. karnıma ara ara sağ taraftan bişeyler saplanıyor..... buna ne demeli kaydirigubbakcemile3

inşallah hamilesindir hayatım yarın bu güzel haberi verirsin bize.kaydirigubbakcemile3

inşalllahhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrr demeliiiiiiiiiii :roflol:

inşalllahhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrr demeliiiiiiiiiii :roflol:

hayır şimdi melisacım 2. bebek olacak ya inşallah. ilki erkek bi de şimdi ikinci bebekte cinsiyet devreye giriyor. acaba sağ tarafta yoğun belirtiler varsa ve hamileytsem kız olacağına mı işaret ki kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar en erken belirtiler ne acaba adet günü gelmeden nasıl anlarız bilen varmı???

kasık ağrısı göğüslerde şişme ve hassasiyet, yeme isteği,göğüsteki damarların belirginleşmesi,,göğüs etrafındaki beyaz bezelerin oluşması,göğüsün kahverengi kısmının koyulaşması ve büyümesi vs.. ama belirti vermeyende var en iyisi zorda olsa sabredip adet gecikmesinden sonra test yapmak,, ateşini ölçebilirsin bide eğer ateşin 36,9-37,00 ise hamile olabilirsin eğer adet gününe yaklaşınca düşüyosa değilsin buda bi yöntem ama ben pek anlamıyorum o ayrı ..... :roflol:

hayır şimdi melisacım 2. bebek olacak ya inşallah. ilki erkek bi de şimdi ikinci bebekte cinsiyet devreye giriyor. acaba sağ tarafta yoğun belirtiler varsa ve hamileytsem kız olacağına mı işaret ki kaydirigubbakcemile3

sağ taraf genelde kız diyolar ama pek belli olmaz ama inşalllahh kızın olur bende kız istiyorummm eşim erkek diye ısrar etsede kaydirigubbakcemile allah ahyırlı sağlıklı ve gönlümüze göre versin inşallah hihoyyyt

işin kötüsü son bir ayda kilo aldım, son bikaç haftada ya hamileysem dedim yedim. bi de hamile değilsem bi de kilo vermeye çalışıcam artık:)

sağ taraf genelde kız diyolar ama pek belli olmaz ama inşalllahh kızın olur bende kız istiyorummm eşim erkek diye ısrar etsede kaydirigubbakcemile allah ahyırlı sağlıklı ve gönlümüze göre versin inşallah hihoyyyt

aaa gerçekten mi ben şakasına yazmıştım öylemiymiş. dalga geçmiyorsun dimi melisacım. CADIARZU
ha bi de bu arada daha hamilemiyim o belli değil ben cinsiyetini düşünüyorum sırnaşık şey

inşallah kızlar dua edelim birbirimize hayırlı bebekler gelsin bir bir yarın test yapacağım eğer pozitifse hiç belirti olmadan hamile olan biri olarak literatüre girerim artık

Bu gece sabah olmaz :uhm:

hangi erkek olursa olsun genelde erkek çocuk istiyorlar çok çaktırmasalar da. eşim oğlumuza soruyor bi kartdeşin olsun mu? o da diyor olsun. soruyor tekrar, kız mı olsun erkek mi. o da diyor yavrum, kız olsun. hemen çocuğun ağzına tıkıyo cevabı, istediği gibi olmayınca; aaa olur mu babacım erkek olsun desene kaydirigubbakcemile3

işin kötüsü son bir ayda kilo aldım, son bikaç haftada ya hamileysem dedim yedim. bi de hamile değilsem bi de kilo vermeye çalışıcam artık:)

valla bende onu düşünüyorum hamile olabilirim diye yedim şimdi diilse kilo vermek için uğraşcaz biraz kafamda plan yaptım zayıflamam lazım önümüzde tatil ,deniz var dimi ama.

X