5 senelik evliyim. daha çok eşimin isteği ile 2. bir çocuk için uğraşıyoruz biz de ama çok yeniyiz bu konuda
23 nisanda mevcut yaramı dondurdum en son 13 mayısta adet gördüm ve 19unda adetim bitti. ve korunmadan birlikte olduk. pazartesi günü arada bel ağrısı ile birlikte göğüslerimde yoğun uyuşma gibi hislenmeler yaşadım.ve pazartesi akşamı da kahveerengimsi akıntım geldi ve acayip bi bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım.göğüslerim ise dokunulduğunda acıyacak gibiydi. ertesi sabaha kadar hafif hafif renkli akıntım devam etti. ve salı sabahı doktora gittim durumu anlattım vajinal muayenede bişey görmediğini söyledi. hatta bi yerleşme de olmadığını ve yaramın da iyileştiğini belirtti, çok şükür kist filan da yokmuş. ben de kahverengi akıntının ve bel, karın ve göğüste yaşadıklarımın nedenini sordum, yumurtlama döneminde olduğundan olabilir veya hormon değişiklidir dedi, ama hamilelik de olabilir bunu şuan bilemeyiz bu yüzden ilaç veremem takip edelim dedi.
o gün kahverengimsi akıntı geçti ama salı günü kadar olmasa da karnımda ve belimde ağrı hissediliyorum ve karnım şiş, sanki bel çevrem kalınlaşmış.göğüslerimde de duyarlılık var sanki bikaç beden büyümüşler gibi geliyo bana.şimdi hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum, yumurtlamadan olsa ilk hamileliğimde yaşamıştım bunlar bir de şimdi yaşıyorum ??? acaba diyorum uzun süre sonra korunmasız birliktelik sonucunda vücudun tepkisi mi ??? yani alayacağınız bu yaşadıklarımı neye yoracağımı şaşırdım inşallah hayırlara vesile olurlar:)