Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

inşallah ceylinazcım ben olsun istiyorum ama hayırlısı yine de. benim ikinci bebeğim olacak inşallah. bi oğlum var 4 yaşında

yaşadığım değişiklikler var ama burada okuyorum arkadaşların biçoğu kesin hamileyim demişler tüm belirtileri yaşamışlar sonrasında da adet görmüşler. o yüzden ben de tam bişey diyemiyorum. bi diyorum ben kesin hamileyim bazen de diyorum yok bişey. bu biraz da benim karakterim ben garanticiyimdir hep, kesin sonucu görmeden bişey diyemem... ama yaşadıklarımı aktarayım sen de değişiklik yaşıyprsan aktar bana

yaşadığım değişiklikler var ama burada okuyorum arkadaşların biçoğu kesin hamileyim demişler tüm belirtileri yaşamışlar sonrasında da adet görmüşler. o yüzden ben de tam bişey diyemiyorum. bi diyorum ben kesin hamileyim bazen de diyorum yok bişey. bu biraz da benim karakterim ben garanticiyimdir hep, kesin sonucu görmeden bişey diyemem... ama yaşadıklarımı aktarayım sen de değişiklik yaşıyprsan aktar bana

5 senelik evliyim. daha çok eşimin isteği ile 2. bir çocuk için uğraşıyoruz biz de ama çok yeniyiz bu konuda
23 nisanda mevcut yaramı dondurdum en son 13 mayısta adet gördüm ve 19unda adetim bitti. ve korunmadan birlikte olduk. pazartesi günü arada bel ağrısı ile birlikte göğüslerimde yoğun uyuşma gibi hislenmeler yaşadım.ve pazartesi akşamı da kahveerengimsi akıntım geldi ve acayip bi bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım.göğüslerim ise dokunulduğunda acıyacak gibiydi. ertesi sabaha kadar hafif hafif renkli akıntım devam etti. ve salı sabahı doktora gittim durumu anlattım vajinal muayenede bişey görmediğini söyledi. hatta bi yerleşme de olmadığını ve yaramın da iyileştiğini belirtti, çok şükür kist filan da yokmuş. ben de kahverengi akıntının ve bel, karın ve göğüste yaşadıklarımın nedenini sordum, yumurtlama döneminde olduğundan olabilir veya hormon değişiklidir dedi, ama hamilelik de olabilir bunu şuan bilemeyiz bu yüzden ilaç veremem takip edelim dedi.
o gün kahverengimsi akıntı geçti ama salı günü kadar olmasa da karnımda ve belimde ağrı hissediliyorum ve karnım şiş, sanki bel çevrem kalınlaşmış.göğüslerimde de duyarlılık var sanki bikaç beden büyümüşler gibi geliyo bana.şimdi hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum, yumurtlamadan olsa ilk hamileliğimde yaşamıştım bunlar bir de şimdi yaşıyorum ??? acaba diyorum uzun süre sonra korunmasız birliktelik sonucunda vücudun tepkisi mi ??? yani alayacağınız bu yaşadıklarımı neye yoracağımı şaşırdım inşallah hayırlara vesile olurlar:)

bugünlerde de iştahım çok açık kendimi sürekli aç gibi hissediyorum. özellikle sağ göğsüm daha biçok büyümüş:) ve biraz damarlar belirginleşmeye başladı. en çok da bel ağrısı, bazen de adet olcakmışım gibi bütün vücudum uyuşuyor, karnım ağrıyor

bendede sendeki belirtiler var karnım ağrıyor belim ağrıyor bi 15 gündür göğüslerim şiş ve ağrıyor 1 haftadır ateşim yüksek karnımın altında şiş dolgunluk var 2 gün kabız oldum ama yinede hamileyim gibi hissetmiyorum korunmasız ilişkiden dolayı vücudun değişimi diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

BENıMDE AYNI BELıRTıLERıM OLDU GEÇEN AY KAHVERENGı AKINTI KASIK AĞRISI ADETıMDE GÜN GEÇMıŞTı HAMıLEYıM DEDıM BEN MUYANEYE GıTTıM TAMDA MUYANE SIRASINDA KANAMAM BAŞLAMASIN MI ((( TESTTE YAPTIRDIM NEGATıF ÇIKTI ACABA PıSıKOLOJıK OLARAK ETKıLENıYORUZDA BUNLAR MI OLUYO BıLMıYORUM AMA HAMıLE KALIRSAM TÜM BELıRTıLERıMı YAZCAM GÜN GÜN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de zaten en çok bu belirtilere anlam veremiyorum. ben adet öncesi de hiç bir belirti yaşamam adetim günü gününe gelir ben de tarihi hesaplar ona göre tedarikli olurum. ilk hamileliğimde hemen hamile kalmıştım. şimdi de yaşadıklarım çok tuhaf, ben de neye yoracağımı bilemiyorum. yumurtlama belirtisi olsa her ay yumurtluyoruz çok şükür:) adet belirtisi olsa önceden niye olmuyodu. eşim de ceylinaz arkadaşımın dediği gibi diyor; korunmasız ilişkiye vücudun tepkisidir diyor. (ama bence böyle demesinin en büyük nedeni hamile değilsem durumuna kendini alıştırmak olduğu düşünüyorum)

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu 2.ayımız korunmasız normalde 25 günde bir adet görürüm SAT 13 mayıs 1 gün geçti ben hiç belirti göremiyorum kendimde kaç gün daha beklesem acaba ?

slm bayanlar nasılsınız???sbr inş hamilesindir hani stres yapmıcaktın sakin ol inş güzel haberin gelir

ama gerçekten vücutta tepki verebiliyomuş biz 1 seneden beri korunuyoruz ben hap içmedim eşim korundu hep 2 aydır korunmuyo ondan olabilir şu vücudum bir ana önce alışsa şunada kafamızı karıştırmasa artıkboshayallersmile

merhaba bazı hamileler de hiç belirti görmeden hamile oluyormuş, hakkımızda hayırlısı, istersenm bi test al yap evde sositososito

evet bencede vücudumuz alışsada tepki vermese boşa umutlanmasak.

eşim diyo, tabi her seferinde vücudu kandırdık, aldattık şimdi olay normale dönünce vucüdun da sapıttı :roflol:

mrb canım bazı hamilelikler 2. ayında belirti verir bi idrar testi yapabilirsin aslında ama çıkmassa yok olmadı deme hemen adet geçikmesinden 10 gün sonra kesin çıkıyo inşallah hamişsindir :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…