Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu 2.ayımız korunmasız normalde 25 günde bir adet görürüm SAT 13 mayıs 1 gün geçti ben hiç belirti göremiyorum kendimde kaç gün daha beklesem acaba ?
eşim diyo, tabi her seferinde vücudu kandırdık, aldattık şimdi olay normale dönünce vucüdun da sapıttı :roflol:
arkadaslar beklenen adet tarihi geçince idrar testinde çıkar mı ? cevap lütfen beklemek çok zor allahım isteyen herkesi yavrusuna kavuştur
arkadaslar beklenen adet tarihi geçince idrar testinde çıkar mı ? cevap lütfen beklemek çok zor allahım isteyen herkesi yavrusuna kavuştur
bu arada her türlü tuhaflık yoğunlukla benim sağ tarafımda var. belimin sağ tarafı yoğun ağrıyor, sağ göğsüm daha çok büyüdü ve daha yoğun sızlıyor. karnıma ara ara sağ taraftan bişeyler saplanıyor..... buna ne demeli kaydirigubbakcemile3
bu arada her türlü tuhaflık yoğunlukla benim sağ tarafımda var. belimin sağ tarafı yoğun ağrıyor, sağ göğsüm daha çok büyüdü ve daha yoğun sızlıyor. karnıma ara ara sağ taraftan bişeyler saplanıyor..... buna ne demeli kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir hayatım yarın bu güzel haberi verirsin bize.kaydirigubbakcemile3
inşalllahhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrr demeliiiiiiiiiii :roflol:
arkadaşlar en erken belirtiler ne acaba adet günü gelmeden nasıl anlarız bilen varmı???
inşallah. ne diyorum biliyormusunuz acaba yarın da böyle neşeli olabilecekmiyim? Rabbim bize hakkımızda hayırlısını ver[/QUOTE
tabi canım hakkımızda ne hayırlıysa Rabbim onu versin bizlere.
hayır şimdi melisacım 2. bebek olacak ya inşallah. ilki erkek bi de şimdi ikinci bebekte cinsiyet devreye giriyor. acaba sağ tarafta yoğun belirtiler varsa ve hamileytsem kız olacağına mı işaret ki kaydirigubbakcemile3
sağ taraf genelde kız diyolar ama pek belli olmaz ama inşalllahh kızın olur bende kız istiyorummm eşim erkek diye ısrar etsede kaydirigubbakcemile allah ahyırlı sağlıklı ve gönlümüze göre versin inşallah hihoyyyt
işin kötüsü son bir ayda kilo aldım, son bikaç haftada ya hamileysem dedim yedim. bi de hamile değilsem bi de kilo vermeye çalışıcam artık:)