Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aaa gerçekten mi ben şakasına yazmıştım öylemiymiş. dalga geçmiyorsun dimi melisacım. CADIARZU
ha bi de bu arada daha hamilemiyim o belli değil ben cinsiyetini düşünüyorum sırnaşık şey

yokkk kızzzz niye dalga geçeyim yaşanmış şeyler ablalarım hamile kaldıklarında sol taraflarını tutup gezdiler 3 çocukları oldu 3 üde erkek kaydirigubbakcemile3 doğru önce hamiş olman gerek :roflol: ama hayal etmesi bile güzel kız çocuklarının o kadar tatlı şeyleri var ki bıcır bıcır :sm_cool:

yüksek ihtimal çıkar ama bu hormonla alakalı beta hcg hormonun hamileysen hergün ikiye katlanıyo :1rolleyes: adet gecikmesinden 1 hafta sonra daha net çıkabilir olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim , formu inceliyorumda bir ben değilmişim yana yana hamile kalmayı bekleyen bazen insan hiç tanımadığı birine daha kolay anlatabiliyormuş ,önyargısızca cevap almak,araştırmak deneyimleri paylaşmak çok güzel .....zemuszemus

inşallah kızlar dua edelim birbirimize hayırlı bebekler gelsin bir bir yarın test yapacağım eğer pozitifse hiç belirti olmadan hamile olan biri olarak literatüre girerim artık

Bu gece sabah olmaz :uhm:

evet duaya çok ihtiyacımız var, en azından kendi adıma öyle. hakkımızda hayırlısı olsuın arkadaşım ben de sabah test yapacağım inşallah hayırlı haberler veririz.

yokkk kızzzz niye dalga geçeyim yaşanmış şeyler ablalarım hamile kaldıklarında sol taraflarını tutup gezdiler 3 çocukları oldu 3 üde erkek kaydirigubbakcemile3 doğru önce hamiş olman gerek :roflol: ama hayal etmesi bile güzel kız çocuklarının o kadar tatlı şeyleri var ki bıcır bıcır :sm_cool:

evet önce hayırlı evlat ama insan yine yok kız olsun yok erkek olsun diye düşünmüyor da değil yani. ben bekarken de bi kızım olsun çok istemiştim. nasip artık.
bi de şimdi eğer hamileysem kızmıydı erkekmiydi sorusu gider artık baya bi :KK1:
ayy ben çok heyecanlandım ya :teytey:

oooo ne güzel yaaaa testler başladı benim için daha çok var ama çok heycanladımmmmm kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim , formu inceliyorumda bir ben değilmişim yana yana hamile kalmayı bekleyen bazen insan hiç tanımadığı birine daha kolay anlatabiliyormuş ,önyargısızca cevap almak,araştırmak deneyimleri paylaşmak çok güzel .....zemuszemus

neler var canım ya bizim gurup daha şanslı allahım herkese yardım etsin :Saruboceq: ben çok seviyorum burda sizlerle konuşmayı tanışmasakta çok yakın geliyo herşeyini anlatıyosun sende hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

ewt ya aslında ben burada anlattığım biçok şeyi yüz yüze bi başkasına aktaramam. çünkü bunlar insanın özeli ama bazen de insan çok bunalıyo ve paylaşıp fikir almak rahatlamak istiyo :enbuyukkk:

bu arada ben nasıl alacağım gebelik testi ya, nasıl söyleyeceğim inşallah bi bayan eczacı bulabilirim :kedi: bi de güvenirliliği yüksek olsun diye erken gebelik testlerinden mi almam lazım bilmiyorumkismile niye arkadaşlar hep iki tane alıyoruz demişler, bu işin kuralı mı bu, iki tane mi alayım bilmiyorumkismile

ewet zaman aslında su gibi akıp gidiyor ama bişeyleri bekleyince zaman duruyor sankiii:KK1:bende o test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorumsempatiksalakcinni

bu arada ben nasıl alacağım gebelik testi ya, nasıl söyleyeceğim inşallah bi bayan eczacı bulabilirim :kedi: bi de güvenirliliği yüksek olsun diye erken gebelik testlerinden mi almam lazım bilmiyorumkismile niye arkadaşlar hep iki tane alıyoruz demişler, bu işin kuralı mı bu, iki tane mi alayım bilmiyorumkismile

valla ben en iyisini yapıp eşime aldırıyorum tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3 erken gebelik testleri iyi olur ama bence değmez yaaa daha pahalı oluyolar bilmiyorumkismile bende hep iki tane alıyorum bitanesini yapıp olmassa bozuk çıkarsa yada meraktan kullanırsam bulunsub diye :roflol:

ewet zaman aslında su gibi akıp gidiyor ama bişeyleri bekleyince zaman duruyor sankiii:KK1:bende o test nasıl yapılıyor hiç bilmiyorumsempatiksalakcinni

bi de o var arkadaşım nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum, bi hamilelik geçirmeme rağman pek bi cahilmişim ya :sinifsinif:
melisacım aşime aldıramam çünkü onun haberi olmadan yapacağım varsa hamilelik süpriz olsun yoksa da üzülmesin diye, pek bi düşünürüm kocamı kaydirigubbakcemile3

canım bunda utanacak hiçbirşey yok bayan olması şart diil gebelik testi rica ediyorum olay bu iki tane al yarın birini yaparsın regl 10 u ya belki çıkmaz 10na tekrarlarsın testi.erken gebelik testi diye birşey yok hepsi aynı ok

bari ben bi tane erken gebelik testi alayım bi tane de normalinden alayım, bu arada erken gebelik testi pahalı oluyor demişsiniz ya onlar ne kadar?

canım bunda utanacak hiçbirşey yok bayan olması şart diil gebelik testi rica ediyorum olay bu iki tane al yarın birini yaparsın regl 10 u ya belki çıkmaz 10na tekrarlarsın testi.erken gebelik testi diye birşey yok hepsi aynı ok

erken gebelik testi diye bişey yok mu? ben bi topikte okumuştum da onlar daha pahalı oluyo ve adet öncesi kullanıldığında güvenilirliği daha yüksek diye anlatmış arkadaşlar da :1shok:

erken gebelik testi diye bişey yok mu? ben bi topikte okumuştum da onlar daha pahalı oluyo ve adet öncesi kullanıldığında güvenilirliği daha yüksek diye anlatmış arkadaşlar da :1shok:
erken olanıda var canım ama şöyle onlar hcg hormonuna daha duyarlı diğerlerinin bu hormonu algılaması için hcg hormonunun yükselmesi lazım bi ölçüde o yüzden:))) hassas olanlar 25-30 lira gerek yok yani al 3-5 liraya bi test hem daha çok tekrar şansın olur olumunekankayizsmile

ya gerçekten öyle birşey yok evet pahalıya erken gebelik testi diye satılıyor 18,25,30 tl falan herhalde ama canım bak ben sağlıkçı bi ailenin kızıyım ya akrabalarımın çoğu doktor hemşire ebe sağlıkçı eşimde dahil erken gebelik testi diye birşey yok diyorlar idrarda hcg salgılanmaya başladığı anda hangi test olursa olsun çıkar.yinede sen bilirsin istersen al benim kendi fikrim.

Son düzenleme:
X