Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

stres yaparsan olmaz bizim bi tanıdık vardı hiçbir sorun olmamasına rağmen 1.5sene olmadı doktor stresi söylemiş ve bebek düşüncesiyle ilişkiye girersende olmama sebebi demiş

iyi geceler canım biranönce yatıyımda sabah erkenden testimi yapıyım inşallah hamişimdir :CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız
bende geldim
26 haziranregl tarihimmm umarım gelmez kırmızıııı
meleğim gelir

kızlar hepinize günaaayydıın sabah testi yaptım negatif çıktı yine :gitme: bugün reglimin 6. günü neden çıkmadı acaba erken mi yapıyorum şu testleri bilmiyorumkismile

canım benim olur böyle şeyler ben henüz hamile değilim ama acaba doğru mu yapıyoruz diyorum bir bebğe sahip olmak zor bakmakta zor hele türkiyede :teselli: ama ben inanıyorum bebişler kısmetleriyle gelir:))) merak etme onu ilk gördüğün an aşık olacaksın olumunekankayizsmile

kızlar hepinize günaaayydıın sabah testi yaptım negatif çıktı yine :gitme: bugün reglimin 6. günü neden çıkmadı acaba erken mi yapıyorum şu testleri bilmiyorumkismile

beklemek zordur senin için bende olsam bekleyemem ama 4 gün bekle regl 10.gün çıkanda var geç döllenmedir yüksek ihtimalle sakın moralini bozma senide listeye hamile olması şüpeli gurubuna yazim sonra senide hamişşş bölümünde görürüz inşallah olumunekankayizsmile

günaydınlar herkese. benim için de bugün büyük gün bilmiyorum sabah nasıl olur eyvahedigeldismile
bugün okul çıkışı bi test alıp yarın sabah yapıcam inşallah.yarın adetime 2 gün kalmış olacak. hakkımızda hayılısı olsun ama yine de hani çift çizgiyi görsem hiç de fena olmaz zemuszemus

günaydınnnn :)))) umarım çift çizgiyi hemen görürsün :teytey: bize sonucunu sölemeyi unutma :dance:

herkes pazartesi sendromuna girdi canım galiba kaydirigubbakcemile3 biz ev hanımlarıda ev işi ile meşgul öğleden sonra açılırız dimi kızlarrrrrr :hulya:

merhaba kızlar yarın regl günüm sabah kırmızılar gelmezse test yapcam dua edin bana ve tüm bebiş isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…