- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
merhaba kızlar yarın regl günüm sabah kırmızılar gelmezse test yapcam dua edin bana ve tüm bebiş isteyenlere.
inşallah hayırlısı olur arkadaşım hepimiz için de. ben de yarın evde test yapıcam :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar yarın regl günüm sabah kırmızılar gelmezse test yapcam dua edin bana ve tüm bebiş isteyenlere.
Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu 2.ayımız korunmasız normalde 25 günde bir adet görürüm SAT 13 mayıs 1 gün geçti ben hiç belirti göremiyorum kendimde kaç gün daha beklesem acaba ?
ama gerçekten vücutta tepki verebiliyomuş biz 1 seneden beri korunuyoruz ben hap içmedim eşim korundu hep 2 aydır korunmuyo ondan olabilir şu vücudum bir ana önce alışsa şunada kafamızı karıştırmasa artıkboshayallersmile
eşim diyo, tabi her seferinde vücudu kandırdık, aldattık şimdi olay normale dönünce vucüdun da sapıttı :roflol:ama gerçekten vücutta tepki verebiliyomuş biz 1 seneden beri korunuyoruz ben hap içmedim eşim korundu hep 2 aydır korunmuyo ondan olabilir şu vücudum bir ana önce alışsa şunada kafamızı karıştırmasa artıkboshayallersmile
Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu 2.ayımız korunmasız normalde 25 günde bir adet görürüm SAT 13 mayıs 1 gün geçti ben hiç belirti göremiyorum kendimde kaç gün daha beklesem acaba ?