kızlar nedicem dün ateşim 36.5 di şimdi 36.8 acaba yumurtluyomuyum ben acaba yaaaa nedersiniz
ya birşey daha paylaşıcam doktor hani gün aşırı diyorya çok kötü oluyo ben psikolojik olarak çok etkileniyorum bu sefer eşimde bende kendimizi şartlandırıyoruz sizdede öle olan varmı mesela bu yumurtlama günü içinde geçerli
hadi hayırlısı akşam yumurtaları boşa verme barikaydirigubbakcemile3
gönüüüülllllllllllll nerdesin canımya sesin soluğun çıkmıyo
eczaneden folik asit diye alabiliyosun canım plastik şişe içersinde hatta üzerinde anne ve bebek resmi var sigorta karşılıyor bu vitamini günde 1 tane alıyoson 400mg yemekle beraber
canım çok hafif kasık ağrım var göğüslerimde de biraz ağrı var dün kasıklarım çok ağrıdı inş gelmez bizim kırmızılar
canım burdayım derse daldım da ne burdan çıkabiliyorum nede ders çalışabiliyorum kaydirigubbakcemile3
canım bence folik asite erkenden başla ben öyle yaptım doktorda öyle demişti zaten
folic plus kullanıyorum günde 3 defa bebeğin beyin ve omirilik gelişimi için şart
kullanmayan arkadaşlar bence hemen başlayın
ama folibol değil de folic plus kullanın
folic plus da ....... vitamin d,folic asit,kalsiyum var
ay kıyamam sana bende dedim nerde bu dra sormadan başlayayım mı yani şimdi ya mideme dokanırsa offfffffff günde 1 tanemi içiyosun canım peki
kızlar hiç soğan kürü yaptınızmı[/QUOben yapmadım ne için gerekliymiş soğan kürü canım
canım ben başlayalı 2 ay oldu ilk ay doktora sormadan eczaneden aldım
ikinci ay doktora yazdırdım öyle devam ediyorum
doktor gebelik düşünmeye başlayınca 6ay önce gel folic asite başlayalım demişti
dr yazdırmadan ecz.alırsan 8.5 tl
dr yazdırıp alırsan 1.5 tl canım benim
ama ne olursun kullan bebişin için şart
yyaaaa dokunuyomu benimde mide sorunum var doğru dürüst bişey yiyip içemem zaten ağrı kesici bile içmem yasak ya banada dokunursa offffffffffffffffffffnasıl dokundu canım midene
İlkkez duydum bunu :bbo:birde şöyle bir gerçek var bende yeni öğrendin iki adet arası oluşan gebeliklerin %50 si adetle beraber sonlanıyomuş yani hamile olduğumuzu bilmeden düşük yapabiliriz
canım günaşırı dedikleri 1 gün ilişki var bi gün yok bunun sebebide spermler 48 saat rahimde canlı kalabiliyor eğer yumurtlama olursa sperm hücresi hemen yumurtayı döllüyor canım valla ben büyük bir zevkle yapıyorum canım :kedi: sende bebek için diye düşünme öyle düşünürsen rahat olmaz doktorlarda böyle öneriyor bak tam çıkıyordum gene tutamadım çenemi neyse ben kaçtım