Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım günaşırı dedikleri 1 gün ilişki var bi gün yok bunun sebebide spermler 48 saat rahimde canlı kalabiliyor eğer yumurtlama olursa sperm hücresi hemen yumurtayı döllüyor canım valla ben büyük bir zevkle yapıyorum canım :kedi: sende bebek için diye düşünme öyle düşünürsen rahat olmaz doktorlarda böyle öneriyor bak tam çıkıyordum gene tutamadım çenemi neyse ben kaçtım

gönüüüülllllllllllll nerdesin canımya sesin soluğun çıkmıyo

canım burdayım derse daldım da ne burdan çıkabiliyorum nede ders çalışabiliyorum kaydirigubbakcemile3
canım bence folik asite erkenden başla ben öyle yaptım doktorda öyle demişti zaten
folic plus kullanıyorum günde 3 defa bebeğin beyin ve omirilik gelişimi için şart
kullanmayan arkadaşlar bence hemen başlayın
ama folibol değil de folic plus kullanın
folic plus da ....... vitamin d,folic asit,kalsiyum var

eczaneden folik asit diye alabiliyosun canım plastik şişe içersinde hatta üzerinde anne ve bebek resmi var sigorta karşılıyor bu vitamini günde 1 tane alıyoson 400mg yemekle beraber

canım ben alıyorum da başka alan varmı acaba diye merak ettim

canım çok hafif kasık ağrım var göğüslerimde de biraz ağrı var dün kasıklarım çok ağrıdı inş gelmez bizim kırmızılar

aaa bak bende aynı durumdayım hafif kasık ağrım var bide sanki içine taş yerleştirmişler gibi rahmin içine öyle bişe hissediyorum benimde dün akşam acayip ağrıdı akşam çalışma yaptık resmen sancı çektim ya hatta tamam dedim şimdi ilişkide oldu daha erkenden gelir kırmızılar sabah vardır diye kalktım bu saat oldu hala bişe yok ama ağrım var

ay kıyamam sana bende dedim nerde bu dra sormadan başlayayım mı yani şimdi ya mideme dokanırsa offfffffff günde 1 tanemi içiyosun canım peki

evhan cım yumurtluyorsun canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak kaçırma bunu iyi değerlendir akşam erken çık burdan şöyle süslen püslen falankaydirigubbakcemile3

nerde canım kociş buaralar çok yoğun yeni hastane devreye alıncak diye gece geliyo resmen saat 11 de 12 de bide kaynım gelcekmiş akşam yatılı yine bilmiyom artıkın ne yapcam iki gündür saldırıyorum adama vallaha :)

ay kıyamam sana bende dedim nerde bu dra sormadan başlayayım mı yani şimdi ya mideme dokanırsa offfffffff günde 1 tanemi içiyosun canım peki

canım ben başlayalı 2 ay oldu ilk ay doktora sormadan eczaneden aldım
ikinci ay doktora yazdırdım öyle devam ediyorum
doktor gebelik düşünmeye başlayınca 6ay önce gel folic asite başlayalım demişti
dr yazdırmadan ecz.alırsan 8.5 tl
dr yazdırıp alırsan 1.5 tl canım benim
ama ne olursun kullan bebişin için şart

kızlar ben hamile olduğumu öğrenene kadar folik fln kullanmadım ama dr um bana 2 ay önceden başlasaydın keşke dedi. folic plus verdi günde 3 tane içiliyo. gnl doğru söylemiş folibol den daha ii çünkü içinde ekstraları var.

canım yazmayı unuttum folibol midene dokunabilir ama folic plus dokunmaz
benimde midede problem var yasak banada ilaç ama folibol ağır 1 kere kullanılıyor
folic plus aynı etki ama 3e bölünmüş değerler günde 3 defa kullanıyorsun

kızlar peki nasıl kullanıcam şimdi akıl verin bana bide midenize dokundumu ilaç benim midem hassasda

yyaaaa dokunuyomu benimde mide sorunum var doğru dürüst bişey yiyip içemem zaten ağrı kesici bile içmem yasak ya banada dokunursa offffffffffffffffffffnasıl dokundu canım midene

hayır tadı kötü değil yemekle beraber alıyosun hissetmiyosun bile

birde şöyle bir gerçek var bende yeni öğrendin iki adet arası oluşan gebeliklerin %50 si adetle beraber sonlanıyomuş yani hamile olduğumuzu bilmeden düşük yapabiliriz
İlkkez duydum bunu :bbo:

Valla haklısın sbr cim :) Zevkle yapmak gerek değil mi :)
Takarsan olmuyormuş, o yüzden tadını çıkartmak düşünmemk gerek :)
Güle güle :)

ya tekrar söylüyorum arkadaşlar lütfen bebişlerinizin sağlığı için mutlaka kullanın hatta ne kadar erken kullanırsanız o kadar iyi zaten hamiş olunca verecek doktor 6 ay kullanmanız gerekecek şimdiden kullanmak daha faydalı

yemekte lokmanı yutarken al ağzına yut o zaman hiç bir etkisi görmezsin zaten tadıda acı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…