arkadaşlar benim eşim geldi akşam görüşürüz yediriyim ilgileniyimm:):):)
zaten bu eşlerde çocuklar gibi çoğu zaman diyorum eşime bizim çocuğa ihtiyacımız yok sen yetersinnn:):):) şaka tabiki bebişlerin yeri ayrıııı herkesin gönlüne göre versin allah bu akşam hepiniz için yasin okuycam kızlar yatmadan söz veriyorummm
ayy olmıyayım nolur ya 1 aydır yok adet yok grip nezle üşüttüm bide mide bulantısı falan çektim yeterince artık iyileşeyim
ya kızlar bu üstüne görme ne oluyo yani hamileyken değilmiş gibi bayağı adet mi oluyosun
arkadaşlar benim eşim geldi akşam görüşürüz yediriyim ilgileniyimm:):):)
zaten bu eşlerde çocuklar gibi çoğu zaman diyorum eşime bizim çocuğa ihtiyacımız yok sen yetersinnn:):):) şaka tabiki bebişlerin yeri ayrıııı herkesin gönlüne göre versin allah bu akşam hepiniz için yasin okuycam kızlar yatmadan söz veriyorummm
canım üstüne görme diye bişey yok internetten araştırıp okuyabilirsin yerleşme kanaması yani implatasyona halk arasında üstüne görme diyorlar yani öyle adet kanaması gibi olmuyor
arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.
çok ilginç hiç daha önce böyle şeyler duyan oldumu :uhm:
cnm böyle bişe duymuştum ama bebek için deildi,iltihap aksın diye yapılıyor benim bildiğim ve bende bunu denemiştim daaaa yıllar önce ama su yerine süt kullanmıştım ben çokta iyi gelmişti.olumunekankayizsmile
Offff kızlar ya maŞallah ne bereketlİ evİm var mİsafİr bİtmİyor Şİmdİ arkadaŞlar gelceklermİŞ yemeĞe bİŞey ler hazırlayayım barİ ama gÖzÜm burda bİr yandan haberİnİz olsun
ya ben hiç duymamıştım hani ilginçte geldi paylaşayım dedim ama farklı bir sürü şey öğrendim sayenizde saolun arkadaşlar
sbr cim birinin kızı oldu kesin kaydirigubbakcemile3
darısı başımıza
Offff kızlar ya maŞallah ne bereketlİ evİm var mİsafİr bİtmİyor Şİmdİ arkadaŞlar gelceklermİŞ yemeĞe bİŞey ler hazırlayayım barİ ama gÖzÜm burda bİr yandan haberİnİz olsun
herhalde canım neden sesizlik olduğunda öyle derlermiş biliyormusun ben bunu 2 sene önce falan duydum bir daha demedim hiç öyle eskiden herkes soyu devam etsin diye illaki bitanede olsa oğlu olsun istiyormuş içerde eşleri doğum yaparken erkekler kapıda bekliyormuş bebek erkek haberi gelirse içeriden davullar zurnalar eğlenceler başlıyormuş ama kız haberi gelirse derin bi sessizlik oluyormuş işte ben bunu duyduğumdan beri bidaha hiç sessizlik olduğunda birinin kızı oldu herhalde demedim canım neden diyim ki ben kız çocuklarınıda çok severim ve bi kızım olsun isterim
canım hiç bilmiyordum aman ne kadar saçma sapan düşünceler hayırlı olmadıktan sonra erkek olmuş kız olmuş ne farkeder ki
Allah biliyor ya çocuk istiyorum sağlıklı olsun farketmez ama hani kız olsun isterim içimden hep o geçiyor ama sağlığı önemli cinsiyeti değil
az önce bi arkadaş mantıdanmı bahsetti yaa,vallahi karnım patlicak gibi şuan çocuklarımla hamur işi yapıp çay keyfi yapmıştık tıka basa yedik,amaaaaaa mantıyı duyunca sanki canımmı çekti ne yavvvv