Kızlar benİm yumurtlamam baŞlıyo sanırım adetİm cumartesİ bİttİ bugÜn akıntılarım yavaŞ yavaŞ gelmeye baŞladı hadİ bakalım hayırlısı dua edİn kızlar bana ne olur buay saĞlıklı sıhhatlİ olsun ve tutunsun sımsıkı bana
Arkadaşlar mesela bu akşam çocu kararı aldınız eşinizle ve korunmuyosunuz bu zaman bile sakın maydonoz soğan vs bitkilere yüklenmeyin sırf olsun diye işde burada diyor dr larda kadınlar anlamıyorlar çocuk yapmaya karar veriyolar ertesi gün bunlara yükleniyolar maydonozdu naneydi soğandı daha sonra çocuk rahimde tutunamıyo bilmiyorum anlatabiliyormuyum :)
canım bende şifalı bitkiler kitabında taze naneyi okudum hamileler yemesin düşük olur diye acaba doğrumudur yaa bende salatalarda falan bayılırım taze naneye
canım dr şua anlamda demiştir hamile olmaya karar verip hani çalışmaya başlanınca bile yenilmemesi gerekiyor bize hocamız demişti yanii illa hamileyim lafını beklemek lazım yememek için ama adet olmadan önce yenildiğinde rahim kazınıyor adet kanı ile temizliyor...ama tabiki çalışmalar yapılırken yenilmesi iyi değil tutmayabilir
AteŞİmİde ÖlÇtÜm 36.5
hadi hayırlısııı:)kızlar benim yumurtlamam başlıyo sanırım adetim cumartesi bitti bugün akıntılarım yavaş yavaş gelmeye başladı hadi bakalım hayırlısı dua edin kızlar bana ne olur buay sağlıklı sıhhatli olsun ve tutunsun sımsıkı bana
eski insanlar böyle değilmiş valla eşimin babaannesinin 7 tane çocuğu var hem hamileyken tarlaya gidermiş çamaşırları elde yıkarmış ağır şeyleri kaldırırmış şimdi böyle neden bilmem hamilelikler hep istirahatli oluyor hormonlu yiyecekler falan mı etkiliyo ki düşükler bebek ölümleri bu devirde hamile kalmak çok zor yani kızlar
yok canım öyle yemeklerde falan bişey olmuyo bunların maydonoz uygulaması şöyle bu maydonozdan dolayı hamile kalmak isteyenler 1 yada 2 ay hergün aynı saatlerde 1 su bard suyunu içiyolar yada yarım demet maydonozun kendisini yiyolar adet olana kadar adetten sonra bu kür bırakılıyor çalışmalara başlanıyor bırakılmazsa hergün aşırı derce maydonoz yenilirse bebek tutunamaz..bunlarınki öyle yemekte yenilen bir tutam değil farklı...yemeklerde rahatlıkla yiyebiliriz hamilede olsak abartmamak şartıylaa:)yakutum çok çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum şu saatten itibaren artık yemem mümkün değil
ama bişey sorucam hiç mi yemiyelim
hani ister istemez yemeklere doğruyoruz salatayı soğansız maydanozsuz yerizde yemeklerede mi koymayalım
ölçtüm şimdi 36.6 çıktı kızlarr yakında havale geçirsem sevinicem ateşim yüksek diye herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bence bizim gibi ayy olurmu olmazmı diye düşünmediklerinden işten güçten bunları düşünemiyorlardır ama biz öylemi hem çok istiyoruz hemde sıkıntısı stresi yetiyor bize
yok canım öyle yemeklerde falan bişey olmuyo bunların maydonoz uygulaması şöyle bu maydonozdan dolayı hamile kalmak isteyenler 1 yada 2 ay hergün aynı saatlerde 1 su bard suyunu içiyolar yada yarım demet maydonozun kendisini yiyolar adet olana kadar adetten sonra bu kür bırakılıyor çalışmalara başlanıyor bırakılmazsa hergün aşırı derce maydonoz yenilirse bebek tutunamaz..bunlarınki öyle yemekte yenilen bir tutam değil farklı...yemeklerde rahatlıkla yiyebiliriz hamilede olsak abartmamak şartıylaa:)
ya kızlar bende bi anormallik var o zaman kaydirigubbakcemile3
benim sabah 11.30 da 36.7
şimdi 17.30 da 37
eee ben şimdi yumurtluyorum adetken aaaa olmaz olamaz kesin bende anormallik var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız senin gerçekten ateşin var o zaman adetlisin ya hasta mı olucaksın yoksa grip falan