GÖnÜlcÜm Çok İlgİnÇmİŞ o ya hİÇ duymadım bende sİze bİŞey sÖyleyeyİm bunu denedİm gerÇekten doĞru adet olmana 4 -5 gÜn kala vajİnadan orta parmaĞını İÇİne sok eĞer elİne bİŞey deĞİyorsa kİ ooo adet olacaĞına İŞaretmİŞ bİŞey yataĞı denİyo eĞer elİne bİŞey gelmİyorsa hamİleymİŞİn bende bu sİtede bİ yerde okudum bu ay yaptım geldİ parmaĞıma 2 gÜn sonra adet oldum bana Çok İlgİnÇ geldİ
canım hattan düştümYakutummm ordamısın hu hu hu komŞu
canım ben bunu bir akrabamızdan duymuştum oda yapmış oda hamileydi ama ondan mı oldu yoksa hurafemi bilmiyorum ama mantıklı geliyor çünkü şu yönden mantıklı biz anne çocuk sağlığı dersinde bu tarz şeyleri tartışıyorduk hocamızda demişti maydonoz yiyin bol bol çünkü maydonuzun rahimi temizlemeye katkısı varmış belki o niyetle yapıyolardır mantıklı hem maydonozdan zarar gelmez denemek lazımm....arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.
çok ilginç hiç daha önce böyle şeyler duyan oldumu :uhm:
Be yeŞİlyurtta oturuyorum canım
arkadaşlarr sakın hamileyken yapmayın rahmi temizlediğinden çocuk düşerrr sakııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn..benim abimin eşinin çocuğu düştü öyle.. bu maydonoz olayı hamile kalmadan önceeeBende denemk İÇİn yapmıŞtım canım ya aslında sonra rİsklİ geldİ bana ya hamİleysem oan allah korusun bebİŞİn dÜŞme rİskİ de olabİlİr bİdaha yapmıcam hamİle olmayı İstemeyenler İÇİn İdeal sanırım
canım ben bunu bir akrabamızdan duymuştum oda yapmış oda hamileydi ama ondan mı oldu yoksa hurafemi bilmiyorum ama mantıklı geliyor çünkü şu yönden mantıklı biz anne çocuk sağlığı dersinde bu tarz şeyleri tartışıyorduk hocamızda demişti maydonoz yiyin bol bol çünkü maydonuzun rahimi temizlemeye katkısı varmış belki o niyetle yapıyolardır mantıklı hem maydonozdan zarar gelmez denemek lazımm....
sbr cim aynı soruyu sormuş kızlar
şimdi 5gün süren adetin varsa 3.günü sense başlıyormuşsun
ilginç olanı şuan hamileymiş
bilmiyorum ya ayy bunlara kafa yorsak benim çocuğum hiç olmaz hergün değişik şeyler duyuyorum
canım bende bu gün bi sağlık sitesinde okudum maydanoz yersen hamile kalamazmışsın şimdi doktorun adını hatırlamıyorum ama böyle yazmış bende nedenini anlamamıştım senin gibi faydalı ne alaka dedim ama
canım bende bu gün bi sağlık sitesinde okudum maydanoz yersen hamile kalamazmışsın şimdi doktorun adını hatırlamıyorum ama böyle yazmış bende nedenini anlamamıştım senin gibi faydalı ne alaka dedim ama