Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Canım herhalde ÇokÜzgÜn bız onu olmayınca hamıle sanmıŞtık Çokkk ÜmıtlenmıŞtık hepımız kıyamam ya

Evet canım ÇıkmıŞ gerÇekten ÜzÜldÜm ya ama hep dıyorum herŞeyın ahyırlısını versın yÜce allahım

evet canım öyle 8 gün gecikti onun herhalde listeye baktım şimdi bende tam 8. günde adet olmuştum bende ümitliydim ama kızlar kayıvalidem dediki adet tarihin değişiyorsa gecikmeler oluyorsa hamile kalıcaksın demekmiş eskiler öyle diyorlarmış aslında doğruda ben ilk bebişime hamile kalmadan önce 6 gün gecikmişti adetim bi dahaki aya hamile kalmıştım

kızzlar benim doktoruma ben sormuştum neden düzensizim diye çünkü rahimim tertemiz çıkmıştı muayenede,ve hep öne geliyordu adetimin günleri,oda rahim bebek arıyor demişti yani doğru aslında ...

aaayy ne güzel bunu bi doktorunda demiş olması beni daha çok ümitlendirdi hadi inşallah kızlar 8 gün gecikmişti benim belki bu ay hamile kalırım:CüvCüv:

Nasıl yanı ben normalde gÜnÜnde hastalınırım yada 2 gÜn Önce buay 5 gÜn Önce hastalandım erken hastalanmak mı ıyı yoksa gecıkmesımı anlamadım bak ben Şımdı

ayyyy gerçektenmi buna çok sevindim bak şimdi kızlar bide ne olur yardım edin demiştim ya sana pelincim arkadaşım gelecek diye biraz öce kahverengi bişeyler gelmiş 5 .5 haftalık neden gelmiştir sizce

benimde düzensizlik olmuştu babannem eski toprak bebek istiyodur vücudun demişti ama o zaman eşim askerdeydi...:gitme:

ayyyy gerçektenmi buna çok sevindim bak şimdi kızlar bide ne olur yardım edin demiştim ya sana pelincim arkadaşım gelecek diye biraz öce kahverengi bişeyler gelmiş 5 .5 haftalık neden gelmiştir sizce

canım çok fena oldum şimdi arkadaşını korkutmak istemem ama benim 8 haftalıkken kahverengi leke geldi acil hastaneye gitmiştik bebeğin kalp atışları durmuş kürtaj olmuştum arkadaşın hemen doktora gitsin canım lütfen bende panik oldum şimdi

canım biraz önce aramış dr unu dr yumurtaların çatlıyordur oyüzden demiş bide panik yapma demiş ne bileyim ya bende bian üzüldüm işte

inşallah öyledir canım bende başıma geldiği için çok panik oldum ama stres yapmasın arkadaşın ayaklarını dikerek yatsın biraz yormasın kendini biran öncede doktora gidip ultrasonda bi baksın durumuna canım ben çıkıyorum arkadaşa gidicem yarın girebilirsem görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…