Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım arkadaş yapmış benimde canım çekti diye yazmıştım bende kaydirigubbakcemile3 ay ne güzel ya çocuklarınla birlikte keyif yapıyorsun :nazar: bense evde yalnızım mafoldumben

ayyy cnm yaa kıyamam,rabbimmmm ey güzel allahım sana duam bütün bebek isteyen kucağım dolsun diyen kullarının yüzünü güldür yarabbim,evleri neşe ve şen dolsun inş,en az benim evim kadar mutlu olsunlar kurban olduğun allahım herkeze nasip et bu güzel duyguları yarabbim.olumunekankayizsmile

ayyy cnm yaa kıyamam,rabbimmmm ey güzel allahım sana duam bütün bebek isteyen kucağım dolsun diyen kullarının yüzünü güldür yarabbim,evleri neşe ve şen dolsun inş,en az benim evim kadar mutlu olsunlar kurban olduğun allahım herkeze nasip et bu güzel duyguları yarabbim.olumunekankayizsmile

:Saruboceq::Saruboceq:AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

AMİİİİİİİİİNNNNN :Saruboceq::Saruboceq: çok saol duaların için

Yok gÜlÜm ya afıyet bal Şeker olsun buarada gelıcek arkadaŞım hamıle 5 haftalık bende onun cıcı annesı olucam ınŞallah allah ızın verırse anca gelrler tahmını bı 1 saatı bulur bende ayıptır sÖylemesı zeytınyaĞlı bıber dolması yaptım bıde yanına Çorba yapıcam yeter herhalde demı

saol zeytinyağlı dolma ooooohhh ne güzel çorba yeter canım dolma var zaten pilava falan gerek yok yanına bide salata cokacimcoook ay ne güzelll benimde arkadaşın 11 aylık kızı var bende onun cici annesiyim bitane daha arkadaş var onunda 2 yaşında oğlu onunda cici annesiyim bende çok yani bi kendi çocuğumun annesi olamadım

Olsun canım benım ya bızde anne olacaĞız ınŞallah allah kısmet edersen en yakın zamanda hepımız ıÇın dua edıyorum canım ya

Üzme kendını canım buay kısmet deĞılmıŞ ınŞallah ÖbÜr ay artık bu ay benımde olmadı bende temmuz ayını beklıyorum bakalım

üzülme canım hayırlısı ne zamansa o zaman olur demekki hayırlısı böyleymiş diye düşün ama senin baya gecikmişti sorun neymiş doktora gittin mi canım

X