Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

GÖnÜlcÜm Çok İlgİnÇmİŞ o ya hİÇ duymadım bende sİze bİŞey sÖyleyeyİm bunu denedİm gerÇekten doĞru adet olmana 4 -5 gÜn kala vajİnadan orta parmaĞını İÇİne sok eĞer elİne bİŞey deĞİyorsa kİ ooo adet olacaĞına İŞaretmİŞ bİŞey yataĞı denİyo eĞer elİne bİŞey gelmİyorsa hamİleymİŞİn bende bu sİtede bİ yerde okudum bu ay yaptım geldİ parmaĞıma 2 gÜn sonra adet oldum bana Çok İlgİnÇ geldİ

ay ben yapamam ki onu korkarııım eyvahedigeldismile

Bende denemk ıÇın yapmıŞtım canım ya aslında sonra rısklı geldı bana ya hamıleysem oan allah korusun bebıŞın dÜŞme rıskı de olabılır bıdaha yapmıcam hamıle olmayı ıstemeyenler ıÇın ıdeal sanırım

sbr cim aynı soruyu sormuş kızlar
şimdi 5gün süren adetin varsa 3.günü sense başlıyormuşsun
ilginç olanı şuan hamileymiş

bilmiyorum ya ayy bunlara kafa yorsak benim çocuğum hiç olmaz hergün değişik şeyler duyuyorum

arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.

çok ilginç hiç daha önce böyle şeyler duyan oldumu :uhm:
canım ben bunu bir akrabamızdan duymuştum oda yapmış oda hamileydi ama ondan mı oldu yoksa hurafemi bilmiyorum ama mantıklı geliyor çünkü şu yönden mantıklı biz anne çocuk sağlığı dersinde bu tarz şeyleri tartışıyorduk hocamızda demişti maydonoz yiyin bol bol çünkü maydonuzun rahimi temizlemeye katkısı varmış belki o niyetle yapıyolardır mantıklı hem maydonozdan zarar gelmez denemek lazımm....

Bencede bu ay olmazsa bende denıcem ÖbÜr ay gÖnÜlcÜm sende dene ya Şuan hastasın belkı tutar bÖyle

Be yeŞİlyurtta oturuyorum canım

karşıyakada mı orası ben pek bilmiyorum izmiri eşimle genelde kordona gidiyoruz karşıyaka sahilini biliyorum alsancak inciraltı konak hatay oraları biliyorum ama bence istanbula kıyasla çok güzel buraya arabayla 20 dk mesafade olması çok iyi ben ilk gördüğümde izmire aşık oldum :asigim:

Bende denemk İÇİn yapmıŞtım canım ya aslında sonra rİsklİ geldİ bana ya hamİleysem oan allah korusun bebİŞİn dÜŞme rİskİ de olabİlİr bİdaha yapmıcam hamİle olmayı İstemeyenler İÇİn İdeal sanırım
arkadaşlarr sakın hamileyken yapmayın rahmi temizlediğinden çocuk düşerrr sakııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn..benim abimin eşinin çocuğu düştü öyle.. bu maydonoz olayı hamile kalmadan önceee

Canım hataya yakın dıyeyım atatÜrk eĞıtım araŞtırma hastanesıne 10 dk evım Öyle dıyeyım sana

canım ben bunu bir akrabamızdan duymuştum oda yapmış oda hamileydi ama ondan mı oldu yoksa hurafemi bilmiyorum ama mantıklı geliyor çünkü şu yönden mantıklı biz anne çocuk sağlığı dersinde bu tarz şeyleri tartışıyorduk hocamızda demişti maydonoz yiyin bol bol çünkü maydonuzun rahimi temizlemeye katkısı varmış belki o niyetle yapıyolardır mantıklı hem maydonozdan zarar gelmez denemek lazımm....

canım bende bu gün bi sağlık sitesinde okudum maydanoz yersen hamile kalamazmışsın şimdi doktorun adını hatırlamıyorum ama böyle yazmış bende nedenini anlamamıştım senin gibi faydalı ne alaka dedim ama

sbr cim aynı soruyu sormuş kızlar
şimdi 5gün süren adetin varsa 3.günü sense başlıyormuşsun
ilginç olanı şuan hamileymiş

bilmiyorum ya ayy bunlara kafa yorsak benim çocuğum hiç olmaz hergün değişik şeyler duyuyorum

teşekkür ederim canım inşallah temmuzda adet olmamda buna gerek kalmaz :Saruboceq:

canım benim adım HATİCE...Arkadaşlar hamilelikle ilgi birşey olursa sorun aynı zamanda biz anne rahminden doğuma kadar ve doğumdan 6 yaşa kadar olan dersler gördük aklımda olmasada kitaptan bakar derim size ama hamileyken sakın maydonoz yemek yok hamilelik öncesi buuu

canım bende bu gün bi sağlık sitesinde okudum maydanoz yersen hamile kalamazmışsın şimdi doktorun adını hatırlamıyorum ama böyle yazmış bende nedenini anlamamıştım senin gibi faydalı ne alaka dedim ama

canım bende şifalı bitkiler kitabında taze naneyi okudum hamileler yemesin düşük olur diye acaba doğrumudur yaa bende salatalarda falan bayılırım taze naneye

canım dr şua anlamda demiştir hamile olmaya karar verip hani çalışmaya başlanınca bile yenilmemesi gerekiyor bize hocamız demişti yanii illa hamileyim lafını beklemek lazım yememek için ama adet olmadan önce yenildiğinde rahim kazınıyor adet kanı ile temizliyor...ama tabiki çalışmalar yapılırken yenilmesi iyi değil tutmayabilir...

Kızlar benım yumurtlamam baŞlıyo sanırım adetım cumartesı bıttı bugÜn akıntılarım yavaŞ yavaŞ gelmeye baŞladı hadı bakalım hayırlısı dua edın kızlar bana ne olur buay saĞlıklı sıhhatlı olsun ve tutunsun sımsıkı bana

Arkadaşlar mesela bu akşam çocu kararı aldınız eşinizle ve korunmuyosunuz bu zaman bile sakın maydonoz soğan vs bitkilere yüklenmeyin sırf olsun diye işde burada diyor dr larda kadınlar anlamıyorlar çocuk yapmaya karar veriyolar ertesi gün bunlara yükleniyolar maydonozdu naneydi soğandı daha sonra çocuk rahimde tutunamıyo bilmiyorum anlatabiliyormuyum :)

X