Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayy bende öyleyim yiyiyorum yiyiyorum sanki hiç yememiş gibi midem gurulduyorr sormaaaa hadi hayırlısı...

Kızlar benım adım handan 27 yaŞındayım ve ızmırde oturuyorum 14 aylık evlıyım Şuan ÇalıŞmıyorum oĞlak burcuyumve ızmırde oturuyorum

izmirdemisin canım benim turgutlu duymuşsundur belki bizde hemen hemn her haftasonu eşimle kordona gideriz

canım tebrikler Allah ömür boyu birlikte mutlu huzurlu yaşayıp bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin

ayy bende öyleyim yiyiyorum yiyiyorum sanki hiç yememiş gibi midem gurulduyorr sormaaaa hadi hayırlısı...

afiyetle ye canım sakın öyle deme ben çok severimde ondan öyle dedim acaba hamlemiyiz kız habire buzdolabının kapısını açar oldum valla

Yok canım ya ne erkenı herŞeyın hayırlı hem doĞurganlık ıÇın en gÜzel zamanlar 21 ıle 30 arasıymıŞ

en küçüğünüz benim herhalde 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim yay burcuyum adım pelin açıköğretim fakültesinde işletme okuyorum 3e geçtim bu senede kpssye giricem bütün bunların arasında da bebiş istiyorum tabii

çok teşekkür ediyorum canım amiiin inşaallah.sbr cim yok güzelim izmir değil muğla fethiyede oturuyorum.aslen konyalıyım eşimin işi dolayısıyle buradayız...burası da çok güzel yer..buyrun gelin tatile hepinizi beklerim...opuyorumnanaktan.arabamız olsa biz daha çok gezecez de inşaalalh rabbim bide onu nasib eder.gezmeyi çok sevenlerdeniz de:)

kızlar size bişey yazıcam daha doğrusu kopyala yapıştır yapıcam bi topikte okudum çok şaşırdım sizinle paylaşmak istiyorum

arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.geçen ay bu sitede bir şey okumuştum ve onu denedim.yaptığım şey şuydu adetimin son üç gününde bir tencere su kaynatıp içine bir bağ maydonoz attım ve onun buharına kalkmadan 1 saat oturdum.su soğudukça sıcak su eklettim ama kendim kalkmadım.3.günün sonunda bebek için çalışmalara başladık ve şu an hamileyim.onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama yine de isterseniz bir deneyin.sonuçta her şey allahtan.allah isteyen herkese nasip etsin.

çok ilginç hiç daha önce böyle şeyler duyan oldumu :uhm:

GÖnÜlcÜm Çok ılgınÇmıŞ o ya hıÇ duymadım bende sıze bıŞey sÖyleyeyım bunu denedım gerÇekten doĞru adet olmana 4 -5 gÜn kala vajınadan orta parmaĞını ıÇıne sok eĞer elıne bıŞey deĞıyorsa kı ooo adet olacaĞına ıŞaretmıŞ bıŞey yataĞı denıyo eĞer elıne bıŞey gelmıyorsa hamıleymıŞın bende bu sıtede bı yerde okudum bu ay yaptım geldı parmaĞıma 2 gÜn sonra adet oldum bana Çok ılgınÇ geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…