ayy bende öyleyim yiyiyorum yiyiyorum sanki hiç yememiş gibi midem gurulduyorr sormaaaa hadi hayırlısı...ay bilmem ki daha erken değil mi belirtiler için gerçi saat 11:30 da kahvaltı yapmıştım 15:00de açlıktan elim ayağım titredi resmen normalde sabah kahvaltı yaparım bide akşam 7-8 gibi yemek yerim neden böyle oldum bilmem bilmiyorumkismile
hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.evet dünkü künye kaybından sonra :) çok çok güzel duygular.ilk olması çok farklı bişey.ağlayasım geliyor.daha dün gibiydi geçen sene bugün:) ...sürekli giremiyorum o yüzden yazamadım.birazdan dışarıya çıkacağız BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜÜÜÜÜZ...kordonda falan dolaşacaz biraz bakalım sonra da yemeğe inşaallah...benim ona süprizlerim var.neyse sonra yarın falan sorarsanız anlatırımkaydirigubbakcemile3
hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.evet dünkü künye kaybından sonra :) çok çok güzel duygular.ilk olması çok farklı bişey.ağlayasım geliyor.daha dün gibiydi geçen sene bugün:) ...sürekli giremiyorum o yüzden yazamadım.birazdan dışarıya çıkacağız BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜÜÜÜÜZ...kordonda falan dolaşacaz biraz bakalım sonra da yemeğe inşaallah...benim ona süprizlerim var.neyse sonra yarın falan sorarsanız anlatırımkaydirigubbakcemile3
ayy bende öyleyim yiyiyorum yiyiyorum sanki hiç yememiş gibi midem gurulduyorr sormaaaa hadi hayırlısı...
inşallah senin adet ne zamandı benim perşembe bakalımm....afiyetle ye canım sakın öyle deme ben çok severimde ondan öyle dedim acaba hamlemiyiz kız habire buzdolabının kapısını açar oldum valla
inşallah senin adet ne zamandı benim perşembe bakalımm....
Kızlar benİm adım handan 27 yaŞındayım ve İzmİrde oturuyorum 14 aylık evlİyİm Şuan ÇalıŞmıyorum oĞlak burcuyumve İzmİrde oturuyorum