Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

eylemcan, sbr, kmehtap kızlar sizlere okudum Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı ,en kısa zamanda nasip etsin canlarım

haklısın canım en kısa zamanda çift çizgiyi bizde görürüz inşallaholumunekankayizsmile

leyuze canım yanlış anlamadıysam seninde düşüğün mü var canım tam okuyamadımda geçmişi doktorun mu yanlış yönlendirmiş seni anlamadım bilmiyorumkismile

benim 7 yaşında kızım var ona hamileyken kahverengi lekelenme olmuştu doktor bebek bozulmuş sanırım bir hafta yat dedi ilaç verdi ama bişey yokmuş sora herşey normale döndü

canım benim içinde dua et nolur perşembe tekrar denemelere başlıycam inşallah bende temmuzda iyi haberler veririm size beni unutma lütfen

Tatlım seninde duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah. okurken tüylerim diken diken oldu.... en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın inşallah canım

benim 7 yaşında kızım var ona hamileyken kahverengi lekelenme olmuştu doktor bebek bozulmuş sanırım bir hafta yat dedi ilaç verdi ama bişey yokmuş sora herşey normale döndü

allah bağışlasın canım doktora bak sen sinir oluyorum böyle doktorlara bende bi keresinde normal adet olmuşum çok ağrım var diye doktora gitmiştim bana dış gebelik demişti ameliyat edicem seni tüplerini alıcaz demişti düşünsenize kızlar eğer ben sırf o doktora inanıp ameliyat olsaydım bir daha çocuk sayibi hiç olamicaktım senağlama

allah analı babalı büyütsün biran önce kucağına alırsın inşş bebişinii çookk güzelll:):):)
hayırlı ve sağlıklı olur inşş..yaa azrayağmur bu fotodaki senin resminmi sanki biryerden tanıyor gibiyim :)

ay inanmıyorum senin doktor daha fenaymış bir doktorun lafına inanılırmı muhakkak birkaç doktora danışmak şart geçmiş olsun canım

aaaaa allah korumuş canım yaa gerçekten güven olmuyor yaaa inş allah iyi ve bilgili dr larla karşılaştırsın hepimizii....aminnnnnnnnnnn

aynı şeyi ben socaktım sen benden daha çok yaşıycaksın vallakaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun aman bir dahakinede 1- 2 doktor gez canım nolur nolmaz artık kime güveneceğimizi şaşırır olduk

azrayağmur Allah daha ne dileğin muradın varsa hepsini versin inşallah canım çok teşekkürler herşey gönlünce olsun inşallah...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…