- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
bende aynıyım canım her ay eşime 2tane test aldırıyorum geciksede gecikmesede yapıyorum takıntı oldu artık benim için kaydirigubbakcemile3 aaammmaaannn napalım ama demi merak ediyoruz ve ilk biz öğrenmek istiyoruz özel olsun istiyoruz buda bizim hakkımız yanii 9 ay karnımızda taşıyıp büyütücez bebişimizi demi ama
benimde 10 temmuz inşallah bu sefer müjdeli haberi alırım doktordan.....
leyuze canım yanlış anlamadıysam seninde düşüğün mü var canım tam okuyamadımda geçmişi doktorun mu yanlış yönlendirmiş seni anlamadım bilmiyorumkismile
canım benim içinde dua et nolur perşembe tekrar denemelere başlıycam inşallah bende temmuzda iyi haberler veririm size beni unutma lütfen
eylemcan, sbr, kmehtap kızlar sizlere okudum Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı ,en kısa zamanda nasip etsin canlarım
Tatlım seninde duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah. okurken tüylerim diken diken oldu.... en kısa zamanda bu güzel haberi alırsın inşallah canım
eylemcan, sbr, kmehtap kızlar sizlere okudum Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı ,en kısa zamanda nasip etsin canlarım
haklısın canım en kısa zamanda çift çizgiyi bizde görürüz inşallaholumunekankayizsmile
aaaa canım beni es geçme lütfen 1 tanede fatiha bende istiyorum:):)
sen hamişmisin azrayağmur???
benim 7 yaşında kızım var ona hamileyken kahverengi lekelenme olmuştu doktor bebek bozulmuş sanırım bir hafta yat dedi ilaç verdi ama bişey yokmuş sora herşey normale döndü
allah bağışlasın canım doktora bak sen sinir oluyorum böyle doktorlara bende bi keresinde normal adet olmuşum çok ağrım var diye doktora gitmiştim bana dış gebelik demişti ameliyat edicem seni tüplerini alıcaz demişti düşünsenize kızlar eğer ben sırf o doktora inanıp ameliyat olsaydım bir daha çocuk sayibi hiç olamicaktım senağlama
aaaaa allah korumuş canım yaa gerçekten güven olmuyor yaaa inş allah iyi ve bilgili dr larla karşılaştırsın hepimizii....aminnnnnnnnnnnallah bağışlasın canım doktora bak sen sinir oluyorum böyle doktorlara bende bi keresinde normal adet olmuşum çok ağrım var diye doktora gitmiştim bana dış gebelik demişti ameliyat edicem seni tüplerini alıcaz demişti düşünsenize kızlar eğer ben sırf o doktora inanıp ameliyat olsaydım bir daha çocuk sayibi hiç olamicaktım senağlama
allah kabul etsin canım saol
allah kabul etsin saol tatlım
allah analı babalı büyütsün biran önce kucağına alırsın inşş bebişinii çookk güzelll:):):)
hayırlı ve sağlıklı olur inşş..yaa azrayağmur bu fotodaki senin resminmi sanki biryerden tanıyor gibiyim :)
Kan testi :CüvCüv: adete 1 hafta varken sağlıklı sonuç verirmi bileniniz varmı?
allah bağışlasın canım doktora bak sen sinir oluyorum böyle doktorlara bende bi keresinde normal adet olmuşum çok ağrım var diye doktora gitmiştim bana dış gebelik demişti ameliyat edicem seni tüplerini alıcaz demişti düşünsenize kızlar eğer ben sırf o doktora inanıp ameliyat olsaydım bir daha çocuk sayibi hiç olamicaktım senağlama