yok be canım daha erken sen merak etme daha 2 gün var idrar testinde adetten 7 gün sonraya kadar çıkabiliyo
şuan kaç ateşin ölçsene bi bak
Kızlar ateŞ ÇlÇÜmÜnÜ sabah 7İle 8 arası yapın olurmu en doĞru sonuÇ ozaman oluyomuŞ ama aĞızdan ÖlÇÜn
eskiden pek istemezdim ikiz olsun şimdi olsunda tek ikiz olsun diyorum birine ben bakarım birine babası ne hoş olur ama
Allahhhhh seninki karnında duyuyodur şimdi bide seninkide ikiz olurmuşş
canım inş dediğin gibi olur moralimi düzelttin valla ben şuan annemdeyim bir kaç gün burda kalıcam annemde derece yok ölçemiyorum ama ara ara ateş basıyo bilmiyorum hayırlısı
benim eşimn abisi ve ablası ikiz bize denk gelemaz heralde
bende çok isterdim ama ne eşimde benim sülalemde ikizin i si yok. keşke olsa valla:lepi:
benim de annem ikiz annemin kerdeşlerinin çocuklarında üç tane ikiz doğuran var bilmemki allah sana versin ama benim için zor olur evde var zaten bitane cadımız
belirtilerin nelerdi canımm ?
bide daha var adet tarihine günün gelene kadar ümidi kesme
benim de annem ikiz annemin kerdeşlerinin çocuklarında üç tane ikiz doğuran var bilmemki allah sana versin ama benim için zor olur evde var zaten bitane cadımız
aboooo valla olur mu olur o zaman senin
ya senin annenin kardeşinin çucuklarında varsa benimde ikiz olma olasılığı var:lepi:
3 gündür göğüslerim acıyo kasık ağrısı uzun zamandır var bide ara ara ateşim yükseliyo 37 nin üstünde çıkıyo ben kızıma hamile kaldığımda hiç belirti olmamıştı erken dönemde belli olmuyo belirtilerle anlıcan allah bilir artık 22 de olmazsam yine test yaparım
var tabi canım neden olmasın allah sana bir kız bir erkek bebek nasip etsin inş birkerede halledersin ne güzel
ah canım sen annesin ne güzel. Allah bağışlasın
saol canım benim kızım 7 yaşında 2.sınıfa geçti ablası kardeş istiyo bizden sınıfta herkezin kardeşi varmış
kız beb minyonum ikiz doğurmaya kalksam heralde içimi dışıma çevirirler
oy maşallah karnesi nasıl artık karne hediyesi olarak ona kardeş verin barii çocuğa ayıp olmasın
hepsi 5 çok şükür ama ilk dönem çok uğraştırdı beni 1.sınıf çok zor hakkaten inş okul açılmadan ona karne hediyesi veririz