Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benim adetime 2 gün yada 1gün vardı kan testi yaptırdığım herşey güzel giderken 6cı haftasında kan boşaldı meğer o kanla düşmüş bile sonra 1 hafta sonra değer sıfırlanması gerekirken yüksekti sağ kasığımda dr bişey vardedi meğer galiba ikizmiş tüplere sıkıştı orda kaldı sonra herlde 1kaçgün sonrada acilde 1ooo olan sayı 80 e indi 5,6 satte o acıları hiç unutamıcam kızlar ALLAH BıDAHA YAŞATMASIN KIZLAR DUA EDıN NE OLUR

bu değerler kan testine göre dimi?

haklısın canım. bütün gün yattım bebeğime bişey olmasın diye ama noldu 8 . haftada gitti. zaten kendimden daha önemli hiçbir şey yok. ben elimden geldiğince bebeğime ve kendime iyi bakmaya çalışıcam. ama yine bir sorun olursa kaybedersen (Allah korusun) kendimi yıpratmayacağım kanseri bile ezip geçtim artık hiçbirşey beni yıkmaz....
ama birşey olacaksa eğer şimdi olsun sonrası büyüdükçe acı verir

çok çok geçmiş olsun canım
sülalede ikiz varmı anneanneden yada babanne tarafında ikizler 2. kuşakta olur ya o yüzden sooruyorum

Rabbim hiç acı vermesin canım ne şimdi nede sonrasında
sen moralini yüksek tut

Allah yaşatmasın canım uzak dursun böyle acılar

:Saruboceq:Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azra yağmur herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım stres yapma herşey çok güzel olucak bundan sonra

iyiyim canım sen nasılsın ben cumartesi ateşim 37 4e çıkınca test yaptım ama negatif çıktı galiba bende bu ay bişey yok inş diğer bekleyenlerde çıkar

yok be canım daha erken sen merak etme daha 2 gün var idrar testinde adetten 7 gün sonraya kadar çıkabiliyo

şuan kaç ateşin ölçsene bi bak

senin eşinin genlerinde ikiz var işte belki olur. ayyy ne güzel bir taşla iki güzel kuş kaydirigubbakcemile

eskiden pek istemezdim ikiz olsun şimdi olsunda tek ikiz olsun diyorum birine ben bakarım birine babası ne hoş olur ama
Allahhhhh seninki karnında duyuyodur şimdi bide seninkide ikiz olurmuşş

Kızlar ateŞ ÇlÇÜmÜnÜ sabah 7ıle 8 arası yapın olurmu en doĞru sonuÇ ozaman oluyomuŞ ama aĞızdan ÖlÇÜn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…