canım çok sevindim sizin adınıza canım benim ya sık sık gelişmelerden bizi haberdar et olurmu
inşallahhhh canım senin durumun nasıl bebiş varmı
güzeldir dikmen vadisi keçiörenin neresinde oturuyordunuz???
yok canım buay ilk defa denedik oda olmadı 1 ay ara tatile gidicez ondan sonra bakalım inş güzel haberler gelir
benim ilk düşükte kahverengi gelerek gitti. ama değeri iyiymiş canım. kısmet artık inşallah tutunur bebeğim
teşekkür ederim kan testine göre 2. hafta tıbba göre 4 hafta canım
aktepeyi ve şelalenin oraları iyi biliyorumda şenlik köyü bilmiyorum
sevindim valla inşallah merak etme ilki düşük olduğunda ikinci kolay tutunurmuş
canım bide öyle bişi mi var o halde benim bebk te bhcg 70 ti o halde bebişim kaç haftalık oluyodu
tatilde bol bol kafanı dağıtırsın tatlım. benim umudum yoktu birlikte olurken bile ay tutacakmı off yine olmaz dedim ama tuttu valla. inşallah sende bir sonraki denemede tutturursun dua edicem hepinize
tatilde bol bol kafanı dağıtırsın tatlım. benim umudum yoktu birlikte olurken bile ay tutacakmı off yine olmaz dedim ama tuttu valla. inşallah sende bir sonraki denemede tutturursun dua edicem hepinize
canım korunmayı bıraktıktan sonraki kaçıncı denemede oldu
benim gecen sene reglm geçeli 5 gün olmustu. doktor 5 haftalık demişti. şok oldum çünkü biz birlikte olma tarihlerimizi yazmıştık kaydirigubbakcemile3. meğerse adet gününün ilk günü esas alınıp söylenirmiş. valla kafam basmıyor ki canım 70 düşükmüş ama birandamı düştü acaba
ikinci denememde oldu canım. zaten 1 yıl yasaklanmıştı biliyorsun
yok canım ilk kan testini adetim geçtikten 4 gün sonra yaptım ve değer 70 çıktı
ikinci kan testini 1 hafta sonra yaptırdık oda 128 çıktı
demekki ilk gittiğimde bebk normalmiş değer yükseldiğine göre ama o hafta içinde düşünce bebk değerde düşüe geçmiş olmalı ki değer çok az çıktı
kanaman başlayınca 1 gün sonra kan testi yaptık(3.kantesti)128den sonra 80 e düşmüş yani 1 günde 40 değer düşmüş oluyo
canım benimde düşük olmadan değeri ilk duyduğumda 48 di 3 haftalıkdı yani
canım benimde düşük olmadan değeri ilk duyduğumda 48 di 3 haftalıkdı yani
bütün düşükler kendini belli ediyor valla. benimkide iyi giderken bir anda 300 küsüre indi meğer 4000 lerde olması lazımmış bu yüzdende düştü. şu kan testini aslında herhafta yapmak lazım en azından kendimizi hazırlamış oluruz yoksa yapmasak mı düşünmekten kafayımı yeriz... offf çok karışık şeyler