Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben kızıma hamleyken kahverengi lekelenme oldu doktorum bebek bozulmaya başlamış 1 hafta bu ilaçları kullan olmassa kürtaj yapıcam dedi çok ağladım bir hafta hep yattım beyaz yuvarlak lastik gibi ilaç vermişti onları içtim baktık herşey yolunda doktorumu deiştirdim tabi sonra beni boşuna üzdü

aşkolsun bak dedim ama birdaha oku. :gitme: ciddi söylüyorum böyle aktif olmayı hep isterdim çok güzel bişiy

amaaanınnnn valla yazmışsın bilion mu hemde iki kere okumuştum sana yazmadan önce maşallah var mı diye ikisindede görmedim

bahçelerde nan nan sen miyopsun efnan

o içtiğin ilaçlar sayesinde iyileşmiş olmasın

ay çok zor bir durum atlatmışsın . Her doktora güvenmiyorum zaten. önemli olan düzgün gebelikleri sonuçlandıran değil, problemli gebeliklerin üstesinden gelen doktorlara güveniyorum. neyse ki benimki prof. biraz pahalı ama ne dese güveniyorum

sende istanbuldasın hangi hastaneye hangi doktora kaç liraya gidiyosun

amaaanınnnn valla yazmışsın bilion mu hemde iki kere okumuştum sana yazmadan önce maşallah var mı diye ikisindede görmedim

bahçelerde nan nan sen miyopsun efnan

aldın günahımı canım benim olsun :sinifsinif:

yok zaten o ban 3 ay korun demişti düşükten sonra hala o 3 ay dolmadıya korunduğumu biliyo zaten bide ben ilacıın içindeki kağıtta okudum hamilelere sakıncalı yaziyoo

anladım canım ozaman hayırlı zamanda gelsin inşallaahhh

o içtiğin ilaçlar sayesinde iyileşmiş olmasın

evet galiba canım birde sekiz aylık hamileyken doktorum suyumun azaldığını plesantanın erken yaşlandığını erken doğum olacağını söyledi gene yattım 15 gün bişey olmadı çok şükür 15 gün erken geldi sadece şimdide tedirgin oluyorum yine böyle şeyler yaşarsam diye

istanbulda nerdesin hangi hastaneye gidiyosun canım

inşallah yaşamazsın canım
bende düşük yaptığımda yatmam gerekiyodu yatamadım tekim yaa eşim yardım edeyim dedi eve bi kadın geldi ayağına terlik diye 36 numara topuklu terlik getirdi kadının ayağı en 38 baktım beceremicek yine kalkmak zorunda kaldım ama inkar etmemk lazım bi sucuklu yumurtasını bide patatse kızratmasını yedim bigünde evin tozunu aldı

hastane değil canım özel muay. 160 ytl ben tanıdık olduğum için indirim alıyorum.
yok sustum sormaktan vaz geçtim bayaaa tuzluymuş

oh afiyet olsun

canlarım burda inanılmaz şimşek çakıyor, ben yatıyorum en azından yorganın altına gizleneyim sempatiksalakcinni yarın ben yakalarım hepinizi....
yarına kadar kendinize iyi bakın herşey için dualarınız için çooooooooooooook teşekkür ederim kızlar
iyi uykular :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…