aşkolsun bak dedim ama birdaha oku. :gitme: ciddi söylüyorum böyle aktif olmayı hep isterdim çok güzel bişiy
doktor özellikle şuan korun bebek zarar görür dedimi. ozaman Allah korusun tabi
ben kızıma hamleyken kahverengi lekelenme oldu doktorum bebek bozulmaya başlamış 1 hafta bu ilaçları kullan olmassa kürtaj yapıcam dedi çok ağladım bir hafta hep yattım beyaz yuvarlak lastik gibi ilaç vermişti onları içtim baktık herşey yolunda doktorumu deiştirdim tabi sonra beni boşuna üzdü
ben kızıma hamleyken kahverengi lekelenme oldu doktorum bebek bozulmaya başlamış 1 hafta bu ilaçları kullan olmassa kürtaj yapıcam dedi çok ağladım bir hafta hep yattım beyaz yuvarlak lastik gibi ilaç vermişti onları içtim baktık herşey yolunda doktorumu deiştirdim tabi sonra beni boşuna üzdü
ay çok zor bir durum atlatmışsın . Her doktora güvenmiyorum zaten. önemli olan düzgün gebelikleri sonuçlandıran değil, problemli gebeliklerin üstesinden gelen doktorlara güveniyorum. neyse ki benimki prof. biraz pahalı ama ne dese güveniyorum
amaaanınnnn valla yazmışsın bilion mu hemde iki kere okumuştum sana yazmadan önce maşallah var mı diye ikisindede görmedim
bahçelerde nan nan sen miyopsun efnan
yok zaten o ban 3 ay korun demişti düşükten sonra hala o 3 ay dolmadıya korunduğumu biliyo zaten bide ben ilacıın içindeki kağıtta okudum hamilelere sakıncalı yaziyoo
o içtiğin ilaçlar sayesinde iyileşmiş olmasın
sende istanbuldasın hangi hastaneye hangi doktora kaç liraya gidiyosun
aldın günahımı canım benim olsun :sinifsinif:
ay üstüme bi ağırlık geldi diyodum hele senin günahın mıydı oo
anladım canım ozaman hayırlı zamanda gelsin inşallaahhh
istanbulda nerdesin hangi hastaneye gidiyosun canımay çok zor bir durum atlatmışsın . Her doktora güvenmiyorum zaten. önemli olan düzgün gebelikleri sonuçlandıran değil, problemli gebeliklerin üstesinden gelen doktorlara güveniyorum. neyse ki benimki prof. biraz pahalı ama ne dese güveniyorum
istanbulda nerdesin hangi hastaneye gidiyosun canım
evet galiba canım birde sekiz aylık hamileyken doktorum suyumun azaldığını plesantanın erken yaşlandığını erken doğum olacağını söyledi gene yattım 15 gün bişey olmadı çok şükür 15 gün erken geldi sadece şimdide tedirgin oluyorum yine böyle şeyler yaşarsam diye
yok sustum sormaktan vaz geçtim bayaaa tuzluymuşhastane değil canım özel muay. 160 ytl ben tanıdık olduğum için indirim alıyorum.
Kızlarrrrrrrr hu hu
Kızlarrrrrrrr hu hu
inşallah yaşamazsın canım
bende düşük yaptığımda yatmam gerekiyodu yatamadım tekim yaa eşim yardım edeyim dedi eve bi kadın geldi ayağına terlik diye 36 numara topuklu terlik getirdi kadının ayağı en 38 baktım beceremicek yine kalkmak zorunda kaldım ama inkar etmemk lazım bi sucuklu yumurtasını bide patatse kızratmasını yedim bigünde evin tozunu aldı
yok sustum sormaktan vaz geçtim bayaaa tuzluymuş
oh afiyet olsun