- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
saol canım benim kızım 7 yaşında 2.sınıfa geçti ablası kardeş istiyo bizden sınıfta herkezin kardeşi varmış
ohhh maşallah ne tatlıdır şimdi kızlara ayrı bir zaafım var :)inşallahh hayırlısıyla kardeşide olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim kızım 7 yaşında 2.sınıfa geçti ablası kardeş istiyo bizden sınıfta herkezin kardeşi varmış
ben korunduğum halde kasıklarım ağrıyo iki sebeb var ya sizden etkileniyorum yada kullandığım fitillerden
geri çekilme ile korunupta hamile kalanı duydunuz mu?
Yok canım ya adını daha dÜŞÜnmedİlk İlk olcaĞını ÖĞrendİmİzde erkek olursa doruk kız olursa tuana koycaktık dÜŞÜnce o İsİmlerden vazgeÇtİk canım ya artık bİ be olsun İsİm bulmamda yardımcı olursunuz demİ bana
evet benim bir arkadaşım ikikere kaldı bu yöntemle her erkek tam olarak korunamıyabiliyo
ohhh maşallah ne tatlıdır şimdi kızlara ayrı bir zaafım var :)inşallahh hayırlısıyla kardeşide olur.
Yok canım ya adını daha dÜŞÜnmedİlk İlk olcaĞını ÖĞrendİmİzde erkek olursa doruk kız olursa tuana koycaktık dÜŞÜnce o İsİmlerden vazgeÇtİk canım ya artık bİ be olsun İsİm bulmamda yardımcı olursunuz demİ bana
ayy bende listenin en sonunda kaldımm
evet benim bir arkadaşım ikikere kaldı bu yöntemle her erkek tam olarak korunamıyabiliyo
Canım burdayımda kayınvalİdem geldİ gezmekteydİ geÇ oluca bİze geldİ evlerİ uzakta ondan geÇ yazıyorum canım ya
allah sanada kız evlat versin o zaman ay bide sizin bebeklerin cinsiyetlerini beklemekde hayecanlı olucak valla
ben 2 yıldır bu yöntemle korundum maşallah hiç kaza olmadı. nolursa olsun erkeğe bağlı tabi
ben 2 yıldır bu yöntemle korundum maşallah hiç kaza olmadı. nolursa olsun erkeğe bağlı tabi
her anne adayı gibi önce sağlıklı olmasından yanayım ama kız olursa dert ortağım arkadaşım olur diyorum hep. biz annemle hep öyleyiz bende annem gibi büyütmek istiyorum bebeğimi....
ben 7 yıldır bu yöntemle korunuyorum bendede bişey olmadı şidiye kadar bu ilk denemeydi olmazsa bu ay çalışmalara devam
bende 2.5 yıl ve şimdide aynı şekilde korunuyoruz
efnanim maşallah hızına hayranım. herkese yetişiyorsun canım. ben 2 -3 yazı okurken sen sayfaları bitiyorsun
yanlışla kaçsa keşke çocuk istiyorsunuz nasıl olsa... hiçbirşey farketmez gelsin bebişler
ahanda maşallah dememiş bundan sonra yavaşlarsam gözün değdi derim ona görem
yok beaa bana yanlışlıkla kaçtıysa bebişim zarar görür diyorum ya fitil kullanıyorum diye