Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Yok canım ya adını daha dÜŞÜnmedılk ılk olcaĞını ÖĞrendımızde erkek olursa doruk kız olursa tuana koycaktık dÜŞÜnce o ısımlerden vazgeÇtık canım ya artık bı be olsun ısım bulmamda yardımcı olursunuz demı bana

ben korunduğum halde kasıklarım ağrıyo iki sebeb var ya sizden etkileniyorum yada kullandığım fitillerden

geri çekilme ile korunupta hamile kalanı duydunuz mu?

evet benim bir arkadaşım ikikere kaldı bu yöntemle her erkek tam olarak korunamıyabiliyo

Canım burdayımda kayınvalıdem geldı gezmekteydı geÇ oluca bıze geldı evlerı uzakta ondan geÇ yazıyorum canım ya

doruk ismine bayılıyorum. vazgeçme bence :CüvCüv:

evet canım nedemek tabisi oluruz

ayy bende listenin en sonunda kaldımm

yok canım ben varim bende ağustosta yım bak

evet benim bir arkadaşım ikikere kaldı bu yöntemle her erkek tam olarak korunamıyabiliyo

amanınn dur o zaman ben hamile moduna daha iyi gireyim
13 haziran yumurtlama günümdü heralde ilişki esnasında acayi derecede sağ kasiğmda batma oldu
2 gün sonra doktora gittik ultrasondan baktı bişi demedi ama şimdi fitil kullnıyorum inşallah olmaz bebiş zarar görür yoksa

Canım burdayımda kayınvalİdem geldİ gezmekteydİ geÇ oluca bİze geldİ evlerİ uzakta ondan geÇ yazıyorum canım ya

ok canım

allah sanada kız evlat versin o zaman ay bide sizin bebeklerin cinsiyetlerini beklemekde hayecanlı olucak valla

her anne adayı gibi önce sağlıklı olmasından yanayım ama kız olursa dert ortağım arkadaşım olur diyorum hep. biz annemle hep öyleyiz bende annem gibi büyütmek istiyorum bebeğimi....

kızlar Allah günah yazmasında benimde kalbimden hep kız olsun geçiyo acaba her annede mi var buu

efnanim maşallah hızına hayranım. herkese yetişiyorsun canım. ben 2 -3 yazı okurken sen sayfaları bitiyorsun

her anne adayı gibi önce sağlıklı olmasından yanayım ama kız olursa dert ortağım arkadaşım olur diyorum hep. biz annemle hep öyleyiz bende annem gibi büyütmek istiyorum bebeğimi....

önce sağlıklı olsun ilk bebeğin kız olması çok güzel bişey allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…