Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

azra yağmur cnm benim tebrik ediyorum seni,çok sevindim senin adına,rabbim tamamını getirip,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş,cnm darısı bizlerin başına inş.

efnanimcim yazdığın yazıyı eşime okudum. gelen turuncu akıntılarım normal dediğim halde senden dolayı tedirgin oldu tatlım. biz şimdi hastaneye gidiyoruz. gelince yazarım canım.... düşük yaptığımdan beri çok hassas malesef

azra yağmur cnm benim tebrik ediyorum seni,çok sevindim senin adına,rabbim tamamını getirip,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş,cnm darısı bizlerin başına inş.

Amin tatlımmmmmm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. pimpirikli kocamla doktora gidiyorum şimdi. dua edin kızlar

tedbir bizden takdir Allah tan canım umarım önemli değildir sen tedbirini alda nolur nolmaz benim eşimde bana inanmazdı şimdi oda çok hassas oldu İnşallah önemli bişi yoktur canımm

kızlar durumu müsait olanlar azra için birer Fatiha okuyalım sonuç güzel gelsin hadi hepbirlikte Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:
hayrola hamile olanlar mı var..sormayın kızlar moralim süperkennn sıfırın altına indi yaamafoldumben

sweet_drop günün geçti bişi yamadın son durumun ne canım senide hamiş listesine ekleyim mi?

melisax canım sen nasılsın nasıl bi pazardı eşin ve çocuklarla beraber düğün mü var demiştin yanlış hatırlamıyosam

geldimmm kızlar nasılsınız???ayy geçmişi okimmm dedim bitmedi oldum ben adet yazmıştım da 1 ay ara tatile çıkıcaz sonra devam yani ağustosda inş sizlere güzel haberleri veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…