Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

gördüm canım ya çok sevindim sonunda aldık müjdeyi desene eee buna halay çekilir:teytey:

ayyy amma yazışmışınız kız oku oku bitmedi maşallah vallaha alışkanlık oldu bende eve gelir gelmez hemen nete girdim düşün ya

vee kendimi snki hamileymiş gibi hissediyorum
dün gönülede aynı dedim neredeyse idrar testi yapıcam tek çizgi görmek için dedim
oda bide seninki çift çıkarmış dedi
valla geçen ayda netten bi arkadaşla 23 nisanda hamiş kalırmışım diye dalga geçtim gerçekleşti bakalım gönülle yaptığımız dalga gerçek olacak mı

kız hadi hayırlısı ya bi de bakıyon kalıyonmu hamile ayın en bomba haberi olur vallaha 40 gün 40 gece halay çekeriz artık:teytey:

evet ya malum bablar günü nedeniyle dolaştık işte senin eşin ne iş yapıyo işe gitti demişinde yalnızmı kalıyon evde

kız hadi hayırlısı ya bi de bakıyon kalıyonmu hamile ayın en bomba haberi olur vallaha 40 gün 40 gece halay çekeriz artık:teytey:

evet ya iyi olurda şimdi fitil kullanıyorum diye korkuyorum bebiş olsa ona bişi olur diye bide gariplik ben korunuyorum olması mümkün değil ama geri çekilme ile korununca oladabilir valla bilmemki çok düşündüm idrar testi yapım diye ama daha adetime 7 gün var ide ayın 13ünde çalışma yaptık sağ kasığımda acayip batma oldu sanırım o gün yumurtladım kaydirigubbakcemile3 üreme hücresi boşakmadan önceki sıvıdada oluyomuş kafam karıştı vallaolur olur dalga geçerken

evet ya malum bablar günü nedeniyle dolaştık işte senin eşin ne iş yapıyo işe gitti demişinde yalnızmı kalıyon evde

bigün yalnızım bigün evde kocişim

kızlar son 40 sayfayı okuyamadım. kimler hamiş. ben 2 haftalıkmışım daha çok minik bebeğim insallah kucağıma almayıda nasip eder Allahımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…