Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar son 40 sayfayı okuyamadım. kimler hamiş. ben 2 haftalıkmışım daha çok minik bebeğim insallah kucağıma almayıda nasip eder Allahımmm...

Allahhhhhhh valla bebiş geliyo yaşasınnnn yaşasınnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::nazar::nazar::1hug:a.s.

ahhh canım çok sevindim kızlar allah sizede nasip etsin. yarın sende yapıcaksın dimi canım

yok canım be korunuyorum enfeksiyon var yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem kız yoksa Allah mı söyletti korunmama rağmen hamiş kalmayım düşer bayılırım valla

bebiş tam 24 günlük saydım valla beklenen adet tarihin kaçti kaç gün önce çift çizgiyi gördün

ben adetime 2 gün vardı çift çizgiyi gördüm hatta bugün adet günümdü meger bebiş varmış... şuan çok az çok minik turuncu akıntım var oda normalmiş çok şükür

yok canım be korunuyorum enfeksiyon var yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem kız yoksa Allah mı söyletti korunmama rağmen hamiş kalmayım düşer bayılırım valla

ayy tahlili ben bebiş için sandım ohaoldumsmile. inşallah canım Allah söyletmiştir belki

dün gece gittik hastaneye canım. kendi doktoruma gidemedim çok ufak olduğu için 7. haftaya kadar gitmeme gerek yok :emir_bebek::emir_bebek:

evet gitsende kese görükmez henüz ama leken falan gelirse git ilaç verir progestan benimde lekem vardı yerleşme lekesi sandık ama değilmiş düştü

16 ile 156 aralıkta olması gerekiyor. benimkide 129,36...... inşallah yeterlidir canım

evet canımm gayet iyi benim adet 4 gün geçmişti 70 çıkmıştı
ama tekrarlat testi değer ikiye katlamalı benim tam 1 hafta sonra yaptırdığımda değerim 128 çıktı sanırım değer düşüşe geçmiş sora 80 en son tamammen düştükten sonra 1.0

evet gitsende kese görükmez henüz ama leken falan gelirse git ilaç verir progestan benimde lekem vardı yerleşme lekesi sandık ama değilmiş düştü

evet canımm gayet iyi benim adet 4 gün geçmişti 70 çıkmıştı
ama tekrarlat testi değer ikiye katlamalı benim tam 1 hafta sonra yaptırdığımda değerim 128 çıktı sanırım değer düşüşe geçmiş sora 80 en son tamammen düştükten sonra 1.0

yarın doktorumu arıyım belki gel der hemen giderim. çünkü salı günü tatile çıkıyoruz. en azından kafam rahat olur.. sen nekadarlık düşürdün bebeğini canım

X