bende şehir dışına gelin geldim ama büyük şehirden büyük şehire onun için zorlanmadım sadece ailemi,arkadaşlarımı özlüyorum çook zor nerden geldin sen evleneli ne kadar oldu ne çok soru sordum
mrb kızlar nasılsınız
kaynım adıyamandan ev tutmuş bize 3+1 toki 350 tl
tokı evlerı nasıl bilgisi olan var mı haftaya taşınıyoruz
mrb kızlar nasılsınız
kaynım adıyamandan ev tutmuş bize 3+1 toki 350 tl
tokı evlerı nasıl bilgisi olan var mı haftaya taşınıyoruz
aaa şüpeci hamıle tebrik ederim cok sevındımmm
biliyorum canım tokinin evleri sınıf sınıf eğer düşük gelirli gruba yapılmış ise çok iyi olmuyor halıfleks kaplı oluyor ama daha üst olursa süper oluyor ama şunu söyliyim depreme en dayanlıklı evleri toki yapıyor
bende ankarada yaşıyordum 9ay önce evlendim kocaeline gelin geldim canım
canım bilmıyorum ya biz kiraladık inş. iyidir içi halıfleks hiç sevmem su an boşalmadıgından kaynımda bakamamış içine
tostimm istanbulda kaça kiraya oturuyodun??
dikmen canım sen nerde oturmuştun
canım bilmıyorum ya biz kiraladık inş. iyidir içi halıfleks hiç sevmem su an boşalmadıgından kaynımda bakamamış içine
hayatım ben istanbulda degilim şimdi ıgdırdayım 350 ye oturuyorum burdada 1,800 de yakıt verdik kışın şimdi tutulanda 350 ve 900 civarı yakıtı varmış daha cazip geldi toki
burdayım canım ya sizin konuşmalrınıza bakıyoduk uzak kaldım biraz konularınıza izlemekle yetiniyorum canım ya
izmirli oldum diyelim canım ya 2 yıldır izmirdeyiz evet ya güzeller maşallah ama bence her yörenin kızları güzel her kadın güzel bence