kızlar son 40 sayfayı okuyamadım. kimler hamiş. ben 2 haftalıkmışım daha çok minik bebeğim insallah kucağıma almayıda nasip eder Allahımmm...
ahanda azra yağmur geldi kan testi yaptırdı mı acaba yaptırım demişti
kızlar son 40 sayfayı okuyamadım. kimler hamiş. ben 2 haftalıkmışım daha çok minik bebeğim insallah kucağıma almayıda nasip eder Allahımmm...
azrayağmur cum çok sevindim senin adına nezaman öğrendin canım
yaptırdım tatlımmmmm...3. haftaya giriyorum çok heyecanlıyım
canım tıpta son adetinin ilk gününden beri hamilesin oluyo ya ona göre haç haftalık oluyo
bhcg kaç çıktı???
doğru valla canım 27 mayıs son adetim. yani belki ultrasonda 4 haftalık çıkar bilmiyorum ama yarın doktorumu arıycam kaydirigubbakcemile3
bugün şüpheci haber verdi o da hamişmiş
canım nasıl kalıyon yalnız evde ya ben kalmıyom
ahhh canım çok sevindim kızlar allah sizede nasip etsin. yarın sende yapıcaksın dimi canım
bebiş tam 24 günlük saydım valla beklenen adet tarihin kaçti kaç gün önce çift çizgiyi gördün
yok canım be korunuyorum enfeksiyon var yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem kız yoksa Allah mı söyletti korunmama rağmen hamiş kalmayım düşer bayılırım valla
dün gece gittik hastaneye canım. kendi doktoruma gidemedim çok ufak olduğu için 7. haftaya kadar gitmeme gerek yok
16 ile 156 aralıkta olması gerekiyor. benimkide 129,36...... inşallah yeterlidir canım
ayy tahlili ben bebiş için sandım ohaoldumsmile. inşallah canım Allah söyletmiştir belki
evet gitsende kese görükmez henüz ama leken falan gelirse git ilaç verir progestan benimde lekem vardı yerleşme lekesi sandık ama değilmiş düştü
evet canımm gayet iyi benim adet 4 gün geçmişti 70 çıkmıştı
ama tekrarlat testi değer ikiye katlamalı benim tam 1 hafta sonra yaptırdığımda değerim 128 çıktı sanırım değer düşüşe geçmiş sora 80 en son tamammen düştükten sonra 1.0