Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mafoldumben
bak iki gündür misafir baskınına uğradım hatta yarında bekliyom hep senin yüzünden senin gözün renkli mi yoksa?

yok gülüm yaa kahve rengi gözler..misafir berekettir berekettyerimseniben
yok canım kırmızılar daha dün gittiler..benim canım ona değil başka bi mevzu var.bugün benim çocuk grubundan sonra denize gittik eşimle ve bi arkadaşlarla.saatimi falan hep evde bırakmıştım.ancak eşimin daha yenicik aldığı hediye (altın künye)kolumda kalmış.orda eşime vermiştim sen sağlambi yerde muhafaza et gidene kadar diye onunn da dalgın haline gelmiş denize gireceği haşemanın cebine koymuş..sonrası bilinmiyor işte..inşaallah denize falan düşmemiştir de bulunur.şu ana kadar ne güzel bi gündü diyordum.. eve geldik bi düşündük künye yok...moraller sıfır..dua edin de bulunsun yaa..çok da para vermişidi garibimmafoldumben

melisax canım sen nasılsın nasıl bi pazardı eşin ve çocuklarla beraber düğün mü var demiştin yanlış hatırlamıyosam

cnm evet sünnet töreni vardı oraya gittik,sonrasında eve gelip spor kıyafetlerimizi giyip sandalla denize açılcaktık arkadaşlar filan,bat diye yağmur başladı aksilik işte,bizde arkadaşa çaya gittik ordan geldik az önce güzel geçti cnm her zamanki gibi işte çok şükür sen neler yaptın bakiym.olumunekankayizsmile

tebrikler canım çok sevindim en güzel babalar günü hediyesi desene:teytey:

geldimmm kızlar nasılsınız???ayy geçmişi okimmm dedim bitmedi oldum ben adet yazmıştım da 1 ay ara tatile çıkıcaz sonra devam yani ağustosda inş sizlere güzel haberleri veririm

ok canım o halde adet tarihin belli ise ver değiştireyim

canım yaaa çok üzüldüm valla inşallah hayırla döner dolaşır yine sizi bulur eğer bulunmazsada Allah eşine bol kazanç versinde inşallah yine alsın üzülme herşey olucana varır

kızlar benim istanbula geldiğimden beri yaptığım iki şey var biri nette dolaşmak diğeride misafir ağırlamak başka bişi yapmıyorum ve Rabbime çok şükürler olsun diyorum

Reyyanında dediği gibi misafir bereket demek sadece sıkıntım ne pişireyim oluyo buda pek tecrübeli olmayışımdan kaynaklanıyo

genelde şaşmaz tam gününde olurum ama hava değişimi etkilermi bilemem canım 9 ağustos yazarsan bi değişiklik olursa yazarım zaten

Son düzenleme:
genelde şaşmaz tam gününde olurum ama hava değişimi etkilermi bilemem canım 9 ağustos yazarsan bi değişiklik olursa yazarım zaten

ok canım merakta bırakma bizi

olsun canım ya misafir umduğunu değil bulduğunu yer

ben çok takarım yaa çok kaygılı bi insanım eşimde gelen olanı yer niye kafanı takıyon diyo eğer zaten laf olursa o kendinin sorunu diyo biraz rahatlıyorum

efnanim şehir dışınamı gelin gittin

evet canım malesf bide kocaman bi şehir olunca tekte dışarı çıkmaya korkuyorum
geldiğimden beri burası istanbul neolca belli olmaz diyen çok

bende şehir dışına gelin geldim ama büyük şehirden büyük şehire onun için zorlanmadım sadece ailemi,arkadaşlarımı özlüyorum çook zor nerden geldin sen evleneli ne kadar oldu ne çok soru sordum

mrb kızlar nasılsınız
kaynım adıyamandan ev tutmuş bize 3+1 toki 350 tl
tokı evlerı nasıl bilgisi olan var mı haftaya taşınıyoruz

kızlar bebgden haberi olan var mı bugün nette dolaştı özel mesajda gönderdim cevap yazmadı acaba hamişte paylaşmak mı istemedi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…