kızlar slm nasılsınız ben bi girip bakim dedim heran çıkabilirim kocişi bekliyorum gelince dışarı çıkıcaz o yzden habersiz çıkabilirim dün yazmıştım midem bulanıyor çok diye acaba yoldan mı dedim ama bugün de canınız çekmesin karpuz yerken öğürmek geldi kızlar acaba hamilemiyim yaaa sözde bu ay hiç dinlemicektim kendimi ama elimde değil her ay aynı şey oluyor kendime hep diyorum dinlemicem bu sefer kendimi diyorum çünkü sonunda hep hüsrana uğruyorum ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeee
kıslar merhaba başlığı görünce atladım hemen hem sitede yeniyim hemde hamile kalmayı bekliyorum 10 ağustos adet tarihim zaman nası geçer bilgisi olan varmı yada hamileliğin ilk belirtileri hakkında yardım isteyebilirmiyim sizden lütfeen
aşkolsun kalbimi kırdın ceylin
a.s cnm valla nedesem bilmemki. bilmiyorumkismile
ayyy kalbini kırmak istemedim canım esrada dinlemeyeceğim diyo her gün kendini takip ediyor o yüzden yazdım valla canımcım aşk olsun üzer miyim seni hiç kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ceyliiiiin kalbini kırma kızın.alsanaalsanasmile
cnm sende bnm gibi dinle dinler bıkarsın sonra bi ay dinlicek vaktin olmaz bi bakkarsın hamişsin..:teselli:
bu kadar mı yani o koskoca paragrafa bu kadarcık mı cvp verdin :roflol: bugün nedense kimse yardımcı olmuyor bana boshayallersmile
ya nediim şimdi hamişsinmi diim askolsun yani sewap vermesem kimse bakmıyor diceksin..mafoldumben