Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini herşeyin hayırlısı
canım çok takıp stres yapma sonra yıpranırsın zayıf düşer bebişini koruyamazsın hayırlısı olsun bak efnanda uğraşıyor üzülme bebişini görürsün daha çok erken zaten yeni hamilesin

ümitlendirmek istemem ama acaba üstüne görüyor ola bilirmisin test yaptınmı bu günlerde tekrar

ya ama kanpıhtısı seklinde dedi okadarda küçükmü yaa
tabiki canım benim üzülme sen adet günün geçeli daha kaç gün olduki o daha minicik ultrasonda bile zor görünür düşün 5.haftada kese görünüyor kiminde dahada geç görünüyor takma sen kafana üzme kendini

:1hug:

hmmm tmm. tesellin için tşkkürler..a.s.

:1hug:

hmmm tmm. tesellin için tşkkürler..a.s.

rica ederim canım benim sen daha çok çok yeni hamilesin kendine iyi bakmalısınki bebişin rahat etsin göbişinde vereliniortak
bak benim kardeşimin baldızı aşılama ile hamile kaldı daha iki haftalık bebek doktor gelişmemiş almalıyız demiş bana çoook saçma geldi daha yeni döllenmiş ne anlaşılır gelişip gelişmediği kesesi bile doğru dürüst görünmüyor
daha çok erken sen bi kaç hafta sonra tekrar gidince görürsün keseyi sonra bidaha gittiğinde kalp sesini duyarsın huzurunu bozma

ceylin nabersin siteye pek takılmıyorum tek derdim hamilelik oluyor moral bozuyorum neden hamile değilim diye uzak kalırsam bebek isteğimde azalır belki mausda çalışmıyor zaten çoooooook öpüyorum seni

bncede cok sacma nebelli olsun nokta kadar seyin gelişmediği bazı dr.lar çokbilmişlik yapıo işte böle..benneyaptımki

merhaba kıslar nasılsınız bakalım hala işteyim yhaaa çıkamadım bir türlü
ve adetim bitti kasıklarımın ağrısı geçmedi kıslar yhaa kürüne adet bitimi başlıyorduk değil mi?

kızlar slm nasılsınız ben bi girip bakim dedim heran çıkabilirim kocişi bekliyorum gelince dışarı çıkıcaz o yzden habersiz çıkabilirim dün yazmıştım midem bulanıyor çok diye acaba yoldan mı dedim ama bugün de canınız çekmesin karpuz yerken öğürmek geldi kızlar acaba hamilemiyim yaaa sözde bu ay hiç dinlemicektim kendimi ama elimde değil her ay aynı şey oluyor kendime hep diyorum dinlemicem bu sefer kendimi diyorum çünkü sonunda hep hüsrana uğruyorum ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeee

dinlemeyeceğim dinleyenlerin hepsi kendini dinliyor valla hayırlısı olsun canım ne diyelim her şey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…