Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyyannn

rüya gibisin meleğimm
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
2.377
1
Sıkıntılarımızı,sorunlarımızı ve sorularımızı hep beraber çözmek için hep beraber buradayız...

Yeni gelenler ve eskimeyen dostlarımızla...bismillah..

efnanim - evhan - gnl - kmehtap - leyuze - mayaa - esraersoy - dozturk - 06bvn06 - yoncamla ben - ceylin33 - sbr - masum pisi - huysuzoğlum - zeynepduru - eflalim - melisax - hümeyra - littleangel

CANLARIM sizler özellllllll davetlilerisiniz bu topiğin....

HAYDİ gelin canlar buradan devam edelim,öbür topik çok uzadı,yavaş açıyor bazen...

adı bi anlık aklıma gelmeyen arkadaşlar kusuruma bakmayın sizlerde davetlisiniz

İNŞALLAH HAYIR GETİRİR bizee BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM

Son düzenleme:

teşekkür ederimmcanımm haklısın maşallah çok kişiyiz hangi bir aklına gelsinn maşallah maşallah

gebelik sitesinden benimde 13 arekadaşım var 6 hamile geri kaln malesefffff onlarla msn de artık görüşüyorum burasını cok önce acmıştım ama cok karışık geldiği icin bana hic giremedim arkadaş yeni öğretti nasıl yazıcamı :) pre seed aldım ben kullanan varmı başka acaba sizden

reyyannn diğer topiğe dön ve en son bilgiyi ver benceeee diğer arkidelşlerde burdan devam etsin bundan sonraa a

teşekkür ederimmcanımm haklısın maşallah çok kişiyiz hangi bir aklına gelsinn maşallah maşallah

sizsiz olur mu canım... opuyorumnanaktan maşaallah anne adayımız da çok ,aday adayımız da çok kaydirigubbakcemile3 .listemizi kmehtap hazırlıyordu sanırım.gelince ayarlasın

Kızlar bende geldim hadi bakalım hayırlı uğurlu olsur inşallah

bismillahirahmanirahim

evet mehtabınn listede geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…