- 14 Mart 2010
- 627
- 2
hımm evet olabilir.zaten ağustosun 3 ünde randevum var dr a gidicem ama sabırsızlıkk merakk evhaamm mahvediyo benii:uhm::uhm::uhm:
merak etcek bişey yoktur inş. ilac verir fitil verir bnde öyle oldu geçmiş olsun..yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm evet olabilir.zaten ağustosun 3 ünde randevum var dr a gidicem ama sabırsızlıkk merakk evhaamm mahvediyo benii:uhm::uhm::uhm:
canım çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini herşeyin hayırlısıKızlar benim için dua edinde bu ay bebeğim olsun çünki eşim şimdi hastaneden geldi ve babasının kanser olduğunu öğrenmiş kemo terapi ile 4 5 ay yaşaya bilirmiş eşim çok üzgün ancak bu haber onun morelini az olsun yerine getirir
canım çok takıp stres yapma sonra yıpranırsın zayıf düşer bebişini koruyamazsın hayırlısı olsun bak efnanda uğraşıyor üzülme bebişini görürsün daha çok erken zaten yeni hamilesinkızlaaaaaaaaaar şimdicik dr.dan geldim moralimi bozdu bugün testyapalı yani adet gecikmemin 9. ghünü göremedim bebişimi kan pıhtısı seklinde dedi belli belirsizmiş moral sıfır bende diyorum pozitif çıktı net bi şekilde diye yine gel 10 gün sonra dedi offfffff ((((((((
arkadaşlar mrb ben 1 yıldır evliyim.2 aydır korunmuyoruz.ama yine regl oldum hamile diilim yani.ama reglim 2 gün sürdü.normalde 5 gün sürer.ve sonraki 2 gün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi.daha önce hiç olmamıştı böle.sizce nedendir?böyle bişey yaşayan yada bi fikri olan varmııııııı?????????????
tabiki canım benim üzülme sen adet günün geçeli daha kaç gün olduki o daha minicik ultrasonda bile zor görünür düşün 5.haftada kese görünüyor kiminde dahada geç görünüyor takma sen kafana üzme kendiniya ama kanpıhtısı seklinde dedi okadarda küçükmü yaa
tabiki canım benim üzülme sen adet günün geçeli daha kaç gün olduki o daha minicik ultrasonda bile zor görünür düşün 5.haftada kese görünüyor kiminde dahada geç görünüyor takma sen kafana üzme kendini
:1hug:
hmmm tmm. tesellin için tşkkürler..a.s.
rica ederim canım benim sen daha çok çok yeni hamilesin kendine iyi bakmalısınki bebişin rahat etsin göbişinde vereliniortak
bak benim kardeşimin baldızı aşılama ile hamile kaldı daha iki haftalık bebek doktor gelişmemiş almalıyız demiş bana çoook saçma geldi daha yeni döllenmiş ne anlaşılır gelişip gelişmediği kesesi bile doğru dürüst görünmüyor
daha çok erken sen bi kaç hafta sonra tekrar gidince görürsün keseyi sonra bidaha gittiğinde kalp sesini duyarsın huzurunu bozma
ben kaçıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
merhaba kıslar nasılsınız bakalım hala işteyim yhaaa çıkamadım bir türlü
ve adetim bitti kasıklarımın ağrısı geçmedi kıslar yhaa kürüne adet bitimi başlıyorduk değil mi?