Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

burdayıım adetim 10 ağustos ama şimdiden göğüslerde şişlik ve acı var bide bi kaç gündür adet olucakmışım gibi sancım oluyo belirti olabilir dediler ama tamda emin değilm

ya ben bunalımlardayım.açılır biraz die nete girorum kimse yok.esraaaaaaaaaa,pelinnnnnnnnn ve diğerleri nerelerdesiniz yaa?yine adet oldum.2. günümdü bugün tedaviye başlayamadım çokk moralim bozuk.

ya ben bunalımlardayım.açılır biraz die nete girorum kimse yok.esraaaaaaaaaa,pelinnnnnnnnn ve diğerleri nerelerdesiniz yaa?yine adet oldum.2. günümdü bugün tedaviye başlayamadım çokk moralim bozuk.

Canım benim çok morelini bozma pes etmek yok bebeklerimiz gelene kadar devam hadi tedavine başla bende sana dualarimla yardımci olucam ancak elinden bu gelir canım

burdayıım adetim 10 ağustos ama şimdiden göğüslerde şişlik ve acı var bide bi kaç gündür adet olucakmışım gibi sancım oluyo belirti olabilir dediler ama tamda emin değilm

slm cnm daha varmıs adetine kandını stres etme derım ben adet belırtılerıyle aynı oluyo ama inşş hamilesindir cnm

cnm slm sıkma canını hayırlısıyla inşşş hepimiz hamiş olucaz

slm kızlar herkez dertli sanırım burda, canınızı sıkmayın herşey olacağına varır hayırlısı diyorum ben, ve bilen varsa birşey sormak istiyordum; bebeğimin kalbi durunca kürtaj olmuştum 4 ay önce bu ay ilk kez korunmadık ama adetin 11. gününe kadar ilişki oldu sonrasında tatile çıktık o yüzden olmadı hamile kalma ihtimalim var mı acaba yumurtlamadan 3-4 gün önce olabilir mi? adetime 4-5 gün var boşuna ümitlenmek de istemiyorum?

:1hug:
slm cnm öncelikle geçmiş olsun yumurtlama gününden 5 gün önce yumurtlama günü ve sonrasında 3/4 gün ilişkiye girdiyseniz bu gunler hamile kalmak için en uygun günler cnm.moralini iyi tut stres yapma cnm inşlh hamişsindir....

kıslar bişi sorucam.benim gebelik testleri hep negatif cıktı ya...bugun adet gunumdu sabah 8 de kalktıgımda pembe böle değişik bi renk kanama gelmiş benden....ped koydum ama su saate geldik hala gelen gıden bişi yok ya.hayırmı bu sizce

usakcım bende istiyorum stres yapmamak ama elimde değil benm eşimde morfoloji bozukluğu var %4 bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak bende doğal yolla hamiş olmak ve bide aşılama stresini yaşamak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum yaa

:1hug:
canım benim verende yüce allah alanda yüce allah.....sen yinede pozitif düşün çünkü nekadar kafaya takarsan olacaksada olmuyomus...seni nekadar anlıyorum desemde insan başına gelmeden bilemez ama yinede umudunu yitirme bitanem allaha inan ona sığın o bişekilde en hayırlısını yoluna koyar su cum.....inşallah doğal yolla hamiş olup sağ salim alırsın meleğini kucagına..öpüyorum seni canım hayırlı geceler...

günaydın kıslarr yine ben erkenciyim bakıyorum daa hadi gariii kıslar uyanın bacılar yoksa ben uyuyacam valla

ceylin sende uyudun galiba
kimse yok!

neyse hanımlar ya ben adet olmadım daha
28 inde yani 33.günümde idrar testi yaptım negatif.. bugü 35 günüm. gerçi ben geç adet olanlardanım..
göğüslerim dokunmadan ağrıyo artık şiştiler. kasık ağrım var belim öle. halsizim, bi yorgunluk ki sormayın bayılacam, başım dönüyor. sıcaktamı acaba diyorum... akıntım var ama az yoğun değil. bende idrar tahlili biraz daha geçsin öle yapayım diyom, aklıma getirmek istemiyorum yoksa beklemesi çok zor.....

günaydın bayanlar.. nasılsınız usakcım üzülme kötü büşü çıkmamışya ona sevin bence önümüzdeki ay çalışırsın
kepekli test sonucun ne çıktı.. geçmişi fazla okumadımm vakit .yok.
ben iyi sayılırım bugünde fazla giremicem yarın öğleden sonra tümgün sizlerleyim. patron burda olunca giremiyom.
dünden beri nasıl ağrım varr karnımı yarıyorlar sanki. perşembeye kadar sabretmem lazımm ama nasıl dayancam bilmom.

gunaydııın kızlaar
dun ben cıktım noldunuz yaaa..
esracım Allah yardımcınız olsun.Canı veren Allah inşallah kayınpederin bir an once iyi olur .kolay bi süreç değil ama hiç üzülmeyin bakmayın doktorların boyle konustuguna kimse iki gun sonra ne olacagını bilemez.Allahım şifasını versin inşallah.

haticeeeecim yaa sende moralini bozma yaaa..daha o ne kadarcık kii.tabii kan pıhtısı kadar olacak..senin yumurtan ne kadarcık kii.bak uğraşmıssın olmus bebeğin rahmine düşmüş bundan büyük mucize mi olur.bunu düşün sen hep ..bak nasıl büyüyüp tekmeler atıcak sana teyzesinin kuzusuu

günaydıın bacım..iyiyim cok sukur dun gittim geldim ,sonuclar negatif cıktı sukur.doktor bi sorun yok masallah dedi.kızlara üzüldüm şimdi moralleri bozulmus dun.işallah Allah gonullerıne gore versin.
ayy sende adet olsan da bi rahatlasan ınsallah ya.sonrada calısmalar :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…