Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bunalımlardayım.açılır biraz die nete girorum kimse yok.esraaaaaaaaaa,pelinnnnnnnnn ve diğerleri nerelerdesiniz yaa?yine adet oldum.2. günümdü bugün tedaviye başlayamadım çokk moralim bozuk.
burdayıım adetim 10 ağustos ama şimdiden göğüslerde şişlik ve acı var bide bi kaç gündür adet olucakmışım gibi sancım oluyo belirti olabilir dediler ama tamda emin değilm
ya ben bunalımlardayım.açılır biraz die nete girorum kimse yok.esraaaaaaaaaa,pelinnnnnnnnn ve diğerleri nerelerdesiniz yaa?yine adet oldum.2. günümdü bugün tedaviye başlayamadım çokk moralim bozuk.
slm kızlar herkez dertli sanırım burda, canınızı sıkmayın herşey olacağına varır hayırlısı diyorum ben, ve bilen varsa birşey sormak istiyordum; bebeğimin kalbi durunca kürtaj olmuştum 4 ay önce bu ay ilk kez korunmadık ama adetin 11. gününe kadar ilişki oldu sonrasında tatile çıktık o yüzden olmadı hamile kalma ihtimalim var mı acaba yumurtlamadan 3-4 gün önce olabilir mi? adetime 4-5 gün var boşuna ümitlenmek de istemiyorum?
usakcım bende istiyorum stres yapmamak ama elimde değil benm eşimde morfoloji bozukluğu var %4 bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak bende doğal yolla hamiş olmak ve bide aşılama stresini yaşamak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum yaa
Kızlar benim için dua edinde bu ay bebeğim olsun çünki eşim şimdi hastaneden geldi ve babasının kanser olduğunu öğrenmiş kemo terapi ile 4 5 ay yaşaya bilirmiş eşim çok üzgün ancak bu haber onun morelini az olsun yerine getirir
günaydın canım özledik valla seni gözümüz yollarda kaldı :)))
günaydın bayanlar.. nasılsınız usakcım üzülme kötü büşü çıkmamışya ona sevin bence önümüzdeki ay çalışırsın
kepekli test sonucun ne çıktı.. geçmişi fazla okumadımm vakit .yok.
ben iyi sayılırım bugünde fazla giremicem yarın öğleden sonra tümgün sizlerleyim. patron burda olunca giremiyom.
dünden beri nasıl ağrım varr karnımı yarıyorlar sanki. perşembeye kadar sabretmem lazımm ama nasıl dayancam bilmom.