günaydıın bacım..iyiyim cok sukur dun gittim geldim ,sonuclar negatif cıktı sukur.doktor bi sorun yok masallah dedi.kızlara üzüldüm şimdi moralleri bozulmus dun.işallah Allah gonullerıne gore versin.
ayy sende adet olsan da bi rahatlasan ınsallah ya.sonrada calısmalar :dance:
valla yaa herkes adet olmamayı bekler ben olmak istiyomm. çalışmaları sorma zaten bu hızla kim tutar bizi. bilmiyorumkismile
haklısın adamcaaz bekleye bekleye kurudu valla zemuszemus
sen su adet sokturen sogan suyu maydonoz suyu falan içiyor musun
yok cnm bişi içmiyom zaten gebelik düşünenler için zararlı onlar. doktoruma sordum bişi kullanma dedi ilaç fln. belkide normaldir bu durumum bilmiyomki. maydanoz zaten düşük yaptırma özelliği var. hamile bayanlara zararlı maydanoz. soğanıda ben tiksinirimm yani zararlı kısaca hehe :uhm:
canımcım bizim sülalenin geninde var heralde dış karınlar çok geniş. kilolu değilim hatta hamile kalmadan önce diyetisyene gidiyordum. şimdi gel gör beni hamiş olduğumu anlarsın. bir gr mide yok ama göbek var göğüslerim gün geçtikçede büyüyor.ama ne güzelki diyorum bebiş karnımda 3 oda 1 salon ferahlığı yaşıyor.
buarada tatlım gelen kahverengi akıntı gebeliğimin 4. haftasında 6-7 gün kadar geldi ama normal demişti doktorum, doktorun ne diyorsa ona inan canım
günaydınn kızlarr kociş geldii kahvaltı yaptıkk yatıcazz birzdann siz nasılsınız?
gunaydıın kuzucuum opuyorumnanaktan
bugun neseli geliyor sesin masallah..
ohh ne guzel bende evde eşimle olsam şimdi keske boshayallersmile
ebrar bu gün yoğun sanırım canım
hmm galiba yogun bugn.
ceylincim senin evin işe yakın galıba ,dun bi bulasık yıkayıp gelicem demiştin galiba dimi