Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla yaa herkes adet olmamayı bekler ben olmak istiyomm. çalışmaları sorma zaten bu hızla kim tutar bizi. bilmiyorumkismile

bu arada gözün aydın cnm test sonucunun temiz çıkmasına çoooook sevindimm:teytey:

haklısın adamcaaz bekleye bekleye kurudu valla zemuszemus
sen su adet sokturen sogan suyu maydonoz suyu falan içiyor musun

yok cnm bişi içmiyom zaten gebelik düşünenler için zararlı onlar. doktoruma sordum bişi kullanma dedi ilaç fln. belkide normaldir bu durumum bilmiyomki. maydanoz zaten düşük yaptırma özelliği var. hamile bayanlara zararlı maydanoz. soğanıda ben tiksinirimm yani zararlı kısaca hehe :uhm:

evet canlarım annemde diyordu gebelik şüphen varsa sakın maydanoz suyu içme diye aklınızda olsun yaniii

kızlar ben kaçarr patron gelir birazdan işlerimi toplim kocamannn öptüm hepinizi..Şeniz

günaydınn kızlarr kociş geldii kahvaltı yaptıkk yatıcazz birzdann siz nasılsınız?

yaaa hic bilmiyordum.bende işte kulaktan dolma biliyorum ..
ceylin sen nasılsın canım.
ebrar falan nerde kaldılar yaa.

canımm banada doktorumm hamilelikte gelen her renkli alıntı tehlikeli demiştii inşallah benimkide seninki gibi tehlikeli değildir

saol kepeklim iyiym sen nasılısn canım
günaydın efnancım ohhh afiyet olsun canım tabii sen dinlenmene bak canımcım çok öpüyorum seni

gunaydıın kuzucuum opuyorumnanaktan
bugun neseli geliyor sesin masallah..
ohh ne guzel bende evde eşimle olsam şimdi keske boshayallersmile

canımm çok şükür lekelerimm az az geliyoo ama inşallah bugün ve bundan sonra hiç gelmezz kocişş yatalımm diyoo çıkıyorumm canmm sanada kolay gelsinn

kıslar yhaa bir şey soracam sizlere bilgisi olan caveplarsa sevinirim
dün adetim biteli 2. günüydü ve eşimle birlikte olduk ama ilişki sırasında gögüs uçlarım çok acıdı ve sonrasında wc ye gittiğimde kahverengi akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım kıslar neden olabilir acaba ?

hmm galiba yogun bugn.
ceylincim senin evin işe yakın galıba ,dun bi bulasık yıkayıp gelicem demiştin galiba dimi

evet canım şirketin jolmanında kalıyoruz ve karşı karşıya daireler o yüzden hem işteyim hem evde işlerimi yapabiliyorum fırsat buldukça
benimkine çalışmak denmez aslında şimdi ofis temizliği var ve gün boyu netteyim sadece ikindin 5 gibi ve fatura yazacağımda yoğun oluyorum yoksa rahatım iyi yanii

kızlarrrrrrr ben geldim günaydınlar herkese nasılsınız sizleri çok çokkkkkk özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…