Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

simdi ramazan da demişken aklıma aksam ne yemek pişirsem diye geldi.
evet bunu bir ritüel haline getirelim saat 15.30 16.00 arası aksam ne pişirsek sohbeti yapalım.
benim yemegim yok napıcaaaz

canım beni bilgilendirdiğin için sağol .teşekkür edrimm
ben çıkıyorum öptüm sizi....

çok pardon kızlar bi an unuttum yemekler için neyse ben kaçtım görüşürüz herkese iyi akşamlar

kızlar burda uyemek konuşmayın hamişler var bak ona göre:)

amaaan delikafadulden
kız senin bebişler baslar aşermeye şimdi ...
ayy tamam vazgectım konuyu kapatıyırum.

kız ebrar bacım valla sende az hamarat değilsin ne ara eve gidecen ne ara hazırlıcan ne ara pişirecen..maasallah masallah
hadi senin mesai bitti galiba ben bi saat daha buradayım görüşürüüüz.

cnm ne iş yapıorsun

Kızlar benim için dua edinde bu ay bebeğim olsun çünki eşim şimdi hastaneden geldi ve babasının kanser olduğunu öğrenmiş kemo terapi ile 4 5 ay yaşaya bilirmiş eşim çok üzgün ancak bu haber onun morelini az olsun yerine getirir

kızlaaaaaaaaaar şimdicik dr.dan geldim moralimi bozdu bugün testyapalı yani adet gecikmemin 9. ghünü göremedim bebişimi kan pıhtısı seklinde dedi belli belirsizmiş moral sıfır bende diyorum pozitif çıktı net bi şekilde diye yine gel 10 gün sonra dedi offfffff ((((((((

arkadaşlar mrb ben 1 yıldır evliyim.2 aydır korunmuyoruz.ama yine regl oldum hamile diilim yani.ama reglim 2 gün sürdü.normalde 5 gün sürer.ve sonraki 2 gün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi.daha önce hiç olmamıştı böle.sizce nedendir?böyle bişey yaşayan yada bi fikri olan varmııııııı?????????????

bende gecen yıl oldu 2 gün sürdü ve dr.a gittim iltihap çıktı ve hap kullandım sendede öyle olabilir..

neden kimse yok kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr nolur ya azra kepekli herkez nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (((((((( senağlama

hımm evet olabilir.zaten ağustosun 3 ünde randevum var dr a gidicem ama sabırsızlıkk merakk evhaamm mahvediyo benii:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…