hmm CADIARZU
saolasın sayende ışıl ışıl oldum opuyorumnanaktan
valla ben gibisine boyle ogretmenız gerekecek kızlar .
Sonucta yani diyoruzkiii Mevla dilemeli inşallah hayırlısıyla hepimize evlat sevmek nasip olur..
ilginç bir durum ozaman senin iki tüplerinde aynı zamanda yumurtladı yani iki yumurtan oldu hamile kaldığın ayda 3 günlük arayla vay be ne şanş sanırım ben hiç yumurtlamadım o yüzden adet olamıyorum sende iki yumurta birden ne sağlam tüplerin varmış maşallah nazar değmesin tüh tüh tüh:lepi:
canım benim şimdibu ikiz gbelik bendenmi kaynaklanyoeşimdenmi sizce fikirlerinizi alayım?
canım benim şimdibu ikiz gbelik bendenmi kaynaklanyoeşimdenmi sizce fikirlerinizi alayım?
hayırlısı olsun canım,stresten mi gecikti acaba bilmiyorumkismile
masum pisi nasılsın evine döndünmü canım
döndüm cnm döndüm dün gece bndim sabah geldim öldüm yolda ama cok sükür ewimdeim ewede gelnce karsılastığım mnzara berbattı cam mak. su akıtmıs her yer su içindee
ayy canım eşin bakmamış mı canım ayy kıyamam sana o yorgunlukla birde temizlik yaptın yaaa canımsın yhaa
canım tebrik ederim seni benimde annem ikiz ama benim tek galiba 5 haftalık hamileyim doktor bişey demedi ikiz filan diye zaten istemiyorum ikiz kafayı yerim sonra bide 7 yaşında kızım var o bile yetiyo bana
o da bnmle manavgattaydı cnm ya yapmadım walla halıları aradım yıkamaya verdim hemen kadın tutucam kendimi yormıcam ya
ayyy yok yorma zaten canım yhaaa valla kadın tut yaptır canım hamiş hamiş ağır kaldırman falan gerekir yok yok en iyisini düşünmüşsün canımcım
döndüm cnm döndüm dün gece bndim sabah geldim öldüm yolda ama cok sükür ewimdeim ewede gelnce karsılastığım mnzara berbattı cam mak. su akıtmıs her yer su içindee
teşekkür ederim canım benim.bnim 8 haftalık şuanda.ama sanırım 6 haftalıkken belli olyomuş.benimde bir kızım var okula başlıycak.biliyorum benimde işim zor ama allahım onun gayretini veriri ben inanıyorum.allahım yadımcım olcak.
sende için rahat tut.ikiz istemiyom deme.bak burda bebek isteyen arkadaşlar var.dua et
allah ne verdiyse ona kabulumuzdür