Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

rica ederim canım ne demek anlata bildiysem ne mutlu bana

doğru diyorsun canım herşeyden önce hayırlısı olsun inşallah bizede bir gün kısmet olur

canım benim şimdibu ikiz gbelik bendenmi kaynaklanyoeşimdenmi sizce fikirlerinizi alayım?

canım benim şimdibu ikiz gbelik bendenmi kaynaklanyoeşimdenmi sizce fikirlerinizi alayım?

canım tebrik ederim seni benimde annem ikiz ama benim tek galiba 5 haftalık hamileyim doktor bişey demedi ikiz filan diye zaten istemiyorum ikiz kafayı yerim sonra bide 7 yaşında kızım var o bile yetiyo bana

ama benim dayı ve teyze çocuklarında ikiz doğuran oldu belli olmuyo demekki piyangonun kime vuracağı

canım ikiz gebelik senden kaynaklanıyor eşinden değil ayrı yumurtada oldukları için eşinin tek rolü ikisindede tam yumurtladığı zaman ilişkiye girmesi olmuş senin bak canım normalinde hani iki tüpümüz var ya her ay değişerek bir sağ tüpte yumurta oluşuyor öbür ay sol tarafta her kadında normalde böyle her ay bir yumurta değişerek bi sağ bi sol tüpten
ama bazı kadınlarda sendede öyle olmuş aynı ayda her iki tüp yumurta üretmiş yani iki yumurtan olmuş biri döllenmiş ilk ilişkide öteki sonraki ilişkide döllenmiş yani ayrı ayrı sperm ile

tek yumurta ikizide şöyle oluyor yumurta döllenip rahime yerleşince kendini parçalıyor ve doku üretmeye başlıyor embriyo için
bazen bu yumurta hemen ikiye bölünüyor ve her iki parça kendi kendine doku üretiyor embriyolar için ozaman ama bir tek spermden oluyor

yani kısaca senin durumun şu: senin tüplerin çok çalışkanmış hem sağdaki hem soldaki aynı anda yumurtlamış

buda allahın hikmeti işte

döndüm cnm döndüm dün gece bndim sabah geldim öldüm yolda ama cok sükür ewimdeim ewede gelnce karsılastığım mnzara berbattı cam mak. su akıtmıs her yer su içindee

ayy canım eşin bakmamış mı canım ayy kıyamam sana o yorgunlukla birde temizlik yaptın yaaa canımsın yhaa

canım tebrik ederim seni benimde annem ikiz ama benim tek galiba 5 haftalık hamileyim doktor bişey demedi ikiz filan diye zaten istemiyorum ikiz kafayı yerim sonra bide 7 yaşında kızım var o bile yetiyo bana

teşekkür ederim canım benim.bnim 8 haftalık şuanda.ama sanırım 6 haftalıkken belli olyomuş.benimde bir kızım var okula başlıycak.biliyorum benimde işim zor ama allahım onun gayretini veriri ben inanıyorum.allahım yadımcım olcak.
sende için rahat tut.ikiz istemiyom deme.bak burda bebek isteyen arkadaşlar var.dua et
allah ne verdiyse ona kabulumuzdür

o da bnmle manavgattaydı cnm ya yapmadım walla halıları aradım yıkamaya verdim hemen kadın tutucam kendimi yormıcam ya

ayyy yok yorma zaten canım yhaaa valla kadın tut yaptır canım hamiş hamiş ağır kaldırman falan gerekir yok yok en iyisini düşünmüşsün canımcım

döndüm cnm döndüm dün gece bndim sabah geldim öldüm yolda ama cok sükür ewimdeim ewede gelnce karsılastığım mnzara berbattı cam mak. su akıtmıs her yer su içindee

ah canım benim ya üzülme zaten temizlik yaptırcaktın boşver hepsi düzelir sen sağlığına dikkat et

tabiki ne verirse kabulümüzdür allaha şükürler olsun ama ben bakamam diye istemiyorum allah isteyenlere nasip etsin ikiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…