Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla kepeklim ben güveç düşünüyorum yanına da pilav ayran soğuk soğuk
canım ikiz gebelik senden kaynaklanıyor eşinden değil ayrı yumurtada oldukları için eşinin tek rolü ikisindede tam yumurtladığı zaman ilişkiye girmesi olmuş senin bak canım normalinde hani iki tüpümüz var ya her ay değişerek bir sağ tüpte yumurta oluşuyor öbür ay sol tarafta her kadında normalde böyle her ay bir yumurta değişerek bi sağ bi sol tüpten
ama bazı kadınlarda sendede öyle olmuş aynı ayda her iki tüp yumurta üretmiş yani iki yumurtan olmuş biri döllenmiş ilk ilişkide öteki sonraki ilişkide döllenmiş yani ayrı ayrı sperm ile
tek yumurta ikizide şöyle oluyor yumurta döllenip rahime yerleşince kendini parçalıyor ve doku üretmeye başlıyor embriyo için
bazen bu yumurta hemen ikiye bölünüyor ve her iki parça kendi kendine doku üretiyor embriyolar için ozaman ama bir tek spermden oluyor
yani kısaca senin durumun şu: senin tüplerin çok çalışkanmış hem sağdaki hem soldaki aynı anda yumurtlamış
buda allahın hikmeti işte
kızlar burda uyemek konuşmayın hamişler var bak ona göre:)
amaaan delikafadulden
kız senin bebişler baslar aşermeye şimdi ...
ayy tamam vazgectım konuyu kapatıyırum.
kız ebrar bacım valla sende az hamarat değilsin ne ara eve gidecen ne ara hazırlıcan ne ara pişirecen..maasallah masallah
hadi senin mesai bitti galiba ben bi saat daha buradayım görüşürüüüz.
cnm ne iş yapıorsun
slm canım kusura bakma yeni gordum.
ben inşaat mühendisiyim.
kamuda calısıyorum.
sende mühendissin dimi.olumunekankayizsmile
gıda cnm benmde beslnme dansmanlığı yapıorm ama artık bunu ek iş olarak değrlndrcem baska bir iş bakıcm sınavaa grcem kpssye
canım geç yazdım kusura bakma bir doktorun yanında çalışan arkadaşım var onu aradım. 1 ağustosta yumurtlama başlayacak diyor. 35 günde adet gördüğün için 19. gün başladığını söylüyor.
arkadaşlar mrb ben 1 yıldır evliyim.2 aydır korunmuyoruz.ama yine regl oldum hamile diilim yani.ama reglim 2 gün sürdü.normalde 5 gün sürer.ve sonraki 2 gün koyu kıvamlı kahverengi akıntım geldi.daha önce hiç olmamıştı böle.sizce nedendir?böyle bişey yaşayan yada bi fikri olan varmııııııı?????????????