Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar merhaba başlığı görünce atladım hemen hem sitede yeniyim hemde hamile kalmayı bekliyorum 10 ağustos adet tarihim zaman nası geçer bilgisi olan varmı yada hamileliğin ilk belirtileri hakkında yardım isteyebilirmiyim sizden lütfeen

kızlar slm nasılsınız ben bi girip bakim dedim heran çıkabilirim kocişi bekliyorum gelince dışarı çıkıcaz o yzden habersiz çıkabilirim dün yazmıştım midem bulanıyor çok diye acaba yoldan mı dedim ama bugün de canınız çekmesin karpuz yerken öğürmek geldi kızlar acaba hamilemiyim yaaa sözde bu ay hiç dinlemicektim kendimi ama elimde değil her ay aynı şey oluyor kendime hep diyorum dinlemicem bu sefer kendimi diyorum çünkü sonunda hep hüsrana uğruyorum ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeee

a.s cnm valla nedesem bilmemki. bilmiyorumkismile

aramıza hoş geldin canım ama benim çıkmam gerek ama arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olurlar canım
kıslar hepinizi öpüyorum kendine iyi bakın yarın görüşürüz inş

kıslar merhaba başlığı görünce atladım hemen hem sitede yeniyim hemde hamile kalmayı bekliyorum 10 ağustos adet tarihim zaman nası geçer bilgisi olan varmı yada hamileliğin ilk belirtileri hakkında yardım isteyebilirmiyim sizden lütfeen

aramıza hogeldin canım kaydirigubbakcemile5

ceyliiiiin kalbini kırma kızın.alsanaalsanasmile
cnm sende bnm gibi dinle dinler bıkarsın sonra bi ay dinlicek vaktin olmaz bi bakkarsın hamişsin..:teselli:

aşkolsun kalbimi kırdın ceylin

ayyy kalbini kırmak istemedim canım esrada dinlemeyeceğim diyo her gün kendini takip ediyor o yüzden yazdım valla canımcım aşk olsun üzer miyim seni hiç kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy kalbini kırmak istemedim canım esrada dinlemeyeceğim diyo her gün kendini takip ediyor o yüzden yazdım valla canımcım aşk olsun üzer miyim seni hiç kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

he he he :dance:eek:lumunekankayizsmile

ceyliiiiin kalbini kırma kızın.alsanaalsanasmile
cnm sende bnm gibi dinle dinler bıkarsın sonra bi ay dinlicek vaktin olmaz bi bakkarsın hamişsin..:teselli:

neeerrrdeeeee bıktım 1 senedir her ay dinliyorum kendimi bende çok merak ediyorum acaba ne zaman dinlemicem ben zaten çok yoğunum ama insan yinede kendini dinlicek bir vakit buluyor kendine kaydirigubbakcemile3

ya nediim şimdi hamişsinmi diim askolsun yani sewap vermesem kimse bakmıyor diceksin..mafoldumben

canım bugün alınganlığım üzerimde herhalde kusura bakma olumunekankayizsmile moralimde bozuk :çok üzgünüm: neyse ben daha fazla batırmadan kendimi çıkıyım bari

hoşbulduuk bayadır yazılanları takip ediyorum umarım allah isteyen herkesi evlat sahibi olmayı nasip etsin kızlar yardım bekliyorum ben çok tecrübesizim bu konuda:KK43:

bakalım bekliyoruz şimdilik bi kaç belirti var ama daha çok erken inşallah hamileysem haber veririm sizlere

X