Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

bende 08:30-17:30 çlışıyorum haftasonu tatil
ama vardiya olunca cumarteside çalışıyorum o zaman 16:00 da çıkıyorum

evet 830-1730 ...
:) malum mesai saatleri bazen akşamı zor ediyorum gerçi işlerim de yoğun oluyor ama yine de bazen vakit geçmiyor sanki

Ya ne gzll memursunn boşver geçmesiinn .. Bnn özeldee çalışıorumm ne yapsamm beğenmioo salaklarr en çok bnm duaa etmem gerekiooo saatler geçsinn die... Amudaa kalkcamm yakındaa bndn memnun olsunlar diee ne yapsam beğnmioo salaklarr :S

Ya ne gzll memursunn boşver geçmesiinn .. Bnn özeldee çalışıorumm ne yapsamm beğenmioo salaklarr en çok bnm duaa etmem gerekiooo saatler geçsinn die... Amudaa kalkcamm yakındaa bndn memnun olsunlar diee ne yapsam beğnmioo salaklarr :S

haklısın ama herkesin bazen zor zamanları olabiliyor bitse de eve gitsem diyorum ,özel çok zor yaaa ,ben hayatta özelde çalışamam

hiççç bana göre değil :eek:lmaz::eek:lmaz:

esma01 biz şanslıyız o zaman hava mı atsak ne yapsak:KK70:

Fakat yıl sonu olduğu için hafta sonları da geliyorum bazen
benim işim bittiği sürece bi sorun çıkmıyo, bi de müdüre hanımım morali iyi olduğu sürece:KK70::KK70:Yoksa heran fırçaya maruz kalabiliyorum:)

benim işim bittiği sürece bi sorun çıkmıyo, bi de müdüre hanımım morali iyi olduğu sürece:KK70::KK70:Yoksa heran fırçaya maruz kalabiliyorum:)

benim müdürüm yok kendi kendimin müdürüyüm şanslıyım kaydirigubbakcemile3
ama çalış çalış sıkıldım valla :hulya:

cnmm buu nckii nerden buldunnhihoyyyt

yaratıcı bir insan olduğum belli di mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aklıma geldi birden niye ki ,benim aklıma bir sürü şey esiyor da bakma :sm_cool:

hem anlamı var

rendeler ,çırpar ,karıştırır ...

aynı ben :sm_cool::sm_cool:

Havanıı yesinler gzelimm Bnde Bu sene kPss yee gircmmm inşş bndee havalıı bayanlardann olcm :p:lepi:

yaratıcı bir insan olduğum belli di mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aklıma geldi birden niye ki ,benim aklıma bir sürü şey esiyor da bakma :sm_cool:

hem anlamı var

rendeler ,çırpar ,karıştırır ...

aynı ben :sm_cool::sm_cool:

Off acayip bellii bnn ilkk nickinii gördümdee aklımaa deidm galibaa mutfaktaa çok çalıo isyann edip bu nickii yazmış diee düşündümm :KK70: ne saçmaa düşünüorum bzn

Allah bütün sevenleri mutlu etsin herkese gönlüne göre iş ,eş evli olanlarda bebe versin aminnnnnnnn:Saruboceq:

caspersy teşekkürler

socess sana gelince gerçekten çok farklı düşünmüşsün ,benim nicki koyma sebebim nereeeee
senin düşündüklerin nere

asıl yaratıcı olan senmişsin yawww

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X