yemek seçen ve fazla sey yemeyen eşin varsa şeker değişik tarifler biraz zorrrr sırnaşık şey
benimki de öyle ama sevdireceksin maharet orda laelaelaelaelae
sen yap birini beğenmezse ötekini beğenir sositososito
yemeklerin yanına ek olarak yapacaksın yemezse de sen yersin
bursada olsan gönderirdim :))[/QUOTE
un tarhanası dimi
un tarhanası dimi
zuzunun aklı tarhanada kaldı yaaaa
un tarhanası dimi
ne tarhanası olacak başka kaydirigubbakcemile
he valla tarhanada kaldı bizim un tarhanası olmaz un tarhanası kırmızı gibi ya bizimki beyazdır şeker pancarı konulur içine tarhana yapıldıktan sonra serilir kuruması için kuruduktan sonra parça parça toplarsın kıtır kıtır çerez gibi yeniliyoda sonra çorbası yapılıyo şeker pancarı konuluyo istersen toz şekerde serpiyon üstüne isteğe göre çünkü çorba ekşim trak olur biraz her haliyle güzel olurrrr
alın bu da size tarhananın tarihçesi :mymeka::mymeka:
un tarhanası dimi
hayır malesef un tarhanası değil :sm_confused:
hayır malesef un tarhanası değil :sm_confused:
aaaa bizim tarhanadan o zaman ölemi
toz halinde değil parca parca (annem evde hazırlamış getirmiş bana bende yapıyom) benneyaptımki
ay biri gelip benim işleri yapsın ya , robotum hani geliyodun yayılbaşında burdayım :):):):)
bizim tarhanamız bak böle canımcım
hadi yaaa neden ordasın ,sizin işler biraz sakat yawww ,nasıl iş o öyle :bbo::bbo:
tam yerini söylemedinki gelirim sen hiç merak etme ,hatta nişanlınla yakalayacağım seni laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu arada ne tarhanaymış yaww konuşması yapmasından uzun sürdü be:bbo::bbo:
hadi yaaa neden ordasın ,sizin işler biraz sakat yawww ,nasıl iş o öyle :bbo::bbo:
tam yerini söylemedinki gelirim sen hiç merak etme ,hatta nişanlınla yakalayacağım seni laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bu arada ne tarhanaymış yaww konuşması yapmasından uzun sürdü be:bbo::bbo:
canım çekti napim
şekil olarak aynı canımalkisalkisalkis