Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

sende adliye değilmisin sende bu dil varken içerden çabuk çıkarsın merak etmee lülülülülülü

ne adliyesi be ,orada görev yapılır mı ,ya kafayı yerim ben orda ya da birilerine yedirtirim :eek:lmaz:

evet dilime dayanamayıp alın bunu serbest bırakıyoruz diyecekleri kesin sırnaşık şey

Alıntı:
mutfak_robotu_muyum_neyim kullanıcısından alıntı
gideirm valla ne olacak bi kahvesini içerim fena mı ,hem adliyede adamımız olsun yakında beni içeri atarlar çünkü bu dilimle

Gel hayatım gel beklrim:)

Alıntı:
mutfak_robotu_muyum_neyim kullanıcısından alıntı
gideirm valla ne olacak bi kahvesini içerim fena mı ,hem adliyede adamımız olsun yakında beni içeri atarlar çünkü bu dilimle

Gel hayatım gel beklrim:)

hiççççççç afffetmem gelirim heeee ,kaçıncı kat :jeyyar:

Alıntı:
umu kullanıcısından alıntı
sende adliye değilmisin sende bu dil varken içerden çabuk çıkarsın merak etmee

ne adliyesi be ,orada görev yapılır mı ,ya kafayı yerim ben orda ya da birilerine yedirtirim

evet dilime dayanamayıp alın bunu serbest bırakıyoruz diyecekleri kesin

leeeen Allah canını cebine koyma:KK70: ben çalışıyom ya gıcık , bak çalışılırmış hoş sen gibi çene yapamıyorum ama:p

alıntı: hiççççççç afffetmem gelirim heeee ,kaçıncı kat

Tamam gel 1. kat beekliyom ben seni gözlerinden tanırım:KK70:

Alıntı:
umu kullanıcısından alıntı
sende adliye değilmisin sende bu dil varken içerden çabuk çıkarsın merak etmee

ne adliyesi be ,orada görev yapılır mı ,ya kafayı yerim ben orda ya da birilerine yedirtirim

evet dilime dayanamayıp alın bunu serbest bırakıyoruz diyecekleri kesin

leeeen Allah canını cebine koyma:KK70: ben çalışıyom ya gıcık , bak çalışılırmış hoş sen gibi çene yapamıyorum ama:p

ben hem çalışıp hem çene yapanlardanım ,on elimde on marifet benim gibi ol sen de kaydirigubbakcemile

1.kat adın neydi :)

asliye ceza ,asliye hukuk hangisi ,icra mı yoksa :)

Son düzenleme:
yemeklerim hazır zaten iki çeşit değil üç pilavı yemekten saymıyon mu senağlama

yok saymıyorum , şöyle değişik bir şeyler yap ne o öyle pilavmış ,et soteymiş ,adam yediğinde hımmmm çok farklıymış nerden buldun tarifini desin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

X